Temizlikçi İş İlanları

Pozisyon: Temizlikçi
Kayseri / Melikgazi Simge Elektronik-Elektrik

GÖRÜNTÜLÜ VE GÖRÜNTÜSÜZ APARTMAN KONUŞMA SİSTEMLERİ BÖLÜMÜMÜZDE ÇALIŞAÇAK TERCÜBELİ VE YETİŞTİRMEK ÜZERE TEKNİK SERVİS PERSONELİ ALINAÇAKTIR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Seteney Çocuk Evi

1. Levent'te bulunan anaokulumuza 22-50 yaş arası bayan temizlik elemanı alınacaktır. bilgi almak için arayınız: 0212 280 83 06..

Formül Eğitim Danışmanlık Ve Test Çözüm Merkezi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çay Ve Temizlik Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Formül Eğitim Danışmanlık Ve Test Çözüm Merkezi Çay Ve Temizlik Elemanı ilanı için başvuru süresi d..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Piramit Koruma Savunma Ve Özel Güvenlik

Piramit Koruma Savunma Ve Özel Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Beylikdüzü Danışma Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Piramit Koruma Savunma Ve Özel Güvenlik Beylikdüzü Danışma Personelleri ilanı için başvuru süresi d..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Smmm Yusuf Karakurt

Anadolu yakası, Ataşehir bölgesinde oturan, Sorumluluk üstlenebilecek , Vasıfsız depo elemanı alınacaktır. Aynı zamanda temizlikten sorumlu olacaktır. Ssk+yemek Alkan Gıda Hakan Alkan 0535 771 27 08..

İstanbul Avrupa / Fatih Tepe Servis A.Ş

Tepe Servis A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Görevlisi (Fatih-Hastane) ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Servis A. Ş Temizlik Görevlisi (Fatih-Hastane) ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy ÖZEL İSTANBUL MEDİPOL HASTANESİ

Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Medipol Sağlık Grubu’nun Kadıköy’de hizmet veren Medipol Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere; • Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı çalışacak, • En az ilköğretim mezunu, • En az 1 yıl Özel Hastane deneyimli, ..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Golden Mert

Golden Mert firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bulaşık - Temizlik Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Golden Mert Bulaşık - Temizlik Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Vıpsuitekadıköy

Kadıköy de bulunan apart otelimize gece oda temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere bay personel aranmaktadır . iş yerimizin Kadıköy de olmasından dolayı tercihen Kadıköy ilçesi ve çevresi ikametli olması aranmaktadır Çalışma saatleri : Akşam 20:00 mesai başlangıç olacaktır Üc..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilim Ve Sanat Anaokulu

Bilim Ve Sanat Anaokulu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Bilim Ve Sanat Anaokulu Temizlik Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..