Tercüman İş İlanları

Pozisyon: Tercüman
Gaziantep / Şehitkamil Kızılbent Gross

. ARAPÇA İNGİLİZCE TÜRKÇE BİLEN DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK. MİCRO SOFT OUTLOOK VE EXCEL PROGRAMINA HAKİM OLAN . GAZİANTEP TE İKAMAET EDEN....

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Trend Ajans

TEMMUZ YINDA BAŞLAYACAK OLAN FUAR SEZONU İÇİN CNR - TÜYAP ve İSTANBUL Fuar ve Kongre Merkezlerinde düzenlenecek fuar organizasyonlarında Periyodik Zamanlı çalışabilecek Bayan Fuar Hostesleri aranmaktadır. Ajansımızın Fuar çalışmalarında yer alabilecek Yabancı dil bilen (Arapça, İngiliz..

İstanbul Avrupa / Şişli Okeanos Tercüme

İNGİLİZCE TERCÜMAN FULL TIME İş Açıklaması Projelerimizde görev almak üzere, OFİS İÇERİSİNDE FULL TIME ÇALIŞACAK, aşağıda belirtilen dillerde tercümanlara ihtiyacımız vardır. Müracaat edecek adaylarda aşağıda belirtilen özellikler aranmaktadır. DİLLER ve POZİSYONLAR..

İstanbul Avrupa / Şişli Losa Tercüme

ingilizce arapça rusça almanca fransızca ispanyolca çince dilleri bilen zorunlu staj programı olan öğrencilerin staj imkanı vermekteyiz...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Magma Mühendislik Çeviri Yönetimi

İş Tanımı Tercüme Sektörünün öncü firmalarından Magma Mühendislik Çeviri Yönetimi artan iş yükü sebebiyle takımımıza dahil olacak çevirmenliği meslek edinmiş adayların başvurularını bekliyoruz. Aranan Nitelikler Önde gelen üniversitelerin ilgili bölümlerinde mezun, (İngilizce Müter..

Denizli / Merkez Fakılı Tekstil

Firmamızın pazarlama departmanında çalışacak Arapça -Türkçe konuşabilen ve yazabilen. İletişim yetenekleri kuvvetli çalışma arkadaşları aranıyor...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Eramita Mimarlık Mühendislik

Görev Tanımı: Kültür ve kongre merkezleri, performans sanatları merkezleri, konferans salonları gibi çok amaçlı yapılar için ürün ve sistem çözümleri sunan firmamızın web sitesine girilecek ürünlerin çevirilerinin yapılması. Temel Sorumluluklar: • Web sitesine girişi yapılac..

İstanbul Avrupa / Şişli Evrenselgrup Ltd Şti

hracat yapan bir firmamızda görevlendirilmek üzere, *İngilizce bilen *Dış ticaret mevzuatı bilgisi olan *Yurt dışı ile yazışmalar yapabilecek *Çeviri yapabilecek *yarı zamanlı (part-time) personel alınacaktır. *Bazı dönemlerde home ofis olarakta çalışılabil..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Oto Önder

ŞİRKET İŞYERİNDE SABAH 09.00 - 14.00 ARASI BULUNACAK YURTDIŞI YAZIŞMALARI ...TELEFON GÖRÜŞMELERİ NE TERCÜME EDİP CEVAP VEREBİLECEK İNGİLİZCE BİLEN BAYAN ELEMAN ARANMAKTADIR.NOT ŞİRKET DIŞINDAN TAKİP İŞ ÖNERİLERİ DİKKATE ALINMAYACAK TIR..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Küre Sağlık Estetik

İstanbul Bahçelievlerde bulunan hastanemiz için yabancım uyruklu hastalarımızla ( özellikle alman hastalar) hastalarımızla almanca ve ingilizce kouşabilecek düzeyde iyi dil bilgisine sahip -almanca ve ingilizceye konuşma ve yazma olarak çok hakim -yoğun iş temposuna ayak uydura..