Tornacı İş İlanları

Pozisyon: Tornacı
İstanbul Avrupa / Başakşehir Kg Makine

MAKİNE İMALATINDA ÇALIŞACAK TORNACILAR ALINACAKTIR...

Ankara / Yenimahalle Özdemir Makina

Piyasada çalışmış torna işlerinden anlayan elaman aranıyor...

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; cnc torna operatörü alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Roma Plastik

Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun, Öğrenmeye istekli ve dikkatli, Yetiştirilmek üzere, Gebze Fabrikamızda görevlendirmek üzere, Gebze, Darıca, Yenimahalle, İzmit (E-5 üzerinden), Sultanbeyli, Samandıra, Sancaktepe ilçelerinde ikamet e..

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere CNC torna ustası aramaktayız. Fanuc kontrol ünitesi üzerinden elle programlama yapabilmesi ve torna mantığını iyi şekilde biliyor olması yeterlidir. İlgilenen arkadaşların telefon ile irtibata geçmesi yeterlidir...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü SİSTEM REKLAMCILIK A.Ş

BEYLİKDÜZÜ'NDE YER ALAN FABRİKAMIZDA GÖREV YAPMAK ÜZERE; TORNA ELEMANI ARANMAKTADIR...

Manisa / Merkez Parlayan Tarım Mak.

MANİSA MURADİYE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN FABRİKAMIZA CNC TORNA VEYA MANUEL TORNA BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KALİFİYE VE TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAKTIR. BAŞVURULAR ELEMAN.NET İLAN SAYFASINDAN VE 0236 246 94 64 NOLU TELEFONDA N ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

*GÖREV TANIMI; -Firmanın,Talaşlı imalat faaliyetlerinin İmalat Prosedürü 'nde tanımlanan talimatlara göre CNC Makinaları ’nda gerçekleştirilmesini sağlamak. - Birlikte çalıştığı personele iş yerindeki çalışma şartlarına, çalışma kurallarına, iş disiplini, işçi sağlığı, iş güv..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Yüksel Cnc Endüstri Ve Makina

MAKİNA VE YEDEK PARÇA İŞLERİNDE DENEYİMLİ MONTAJ YAPABİLEN GEREKTİĞİNDE UNIVERSAL FREZEDE ÇALIŞABİLEN EN AZ 10 YIL TECRÜBELİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR..

Balıkesir / Bandırma Worthington Arıtaş

Basınçlı Kaplar ve Kazan Tasarımı, İmalatı ve Üretimi konularında lider firmamız Worthington Arıtaş’ın Bandırma Organize Sanayide bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere, aşağıdaki nitelikleri taşıyan "CNC Torna Operatörü" aranmaktadır. - Tercihen Meslek Lisesi (Metal İşleri) mezun..