Yetkili Yardımcısı İş İlanları

Pozisyon: Yetkili Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Avcılar Tarpa Tekstil

Ön muhasebe konusunda en az 2 yıl tecrübeli En az ticaret lisesi mezunu tercihen Yüksekokul veya Üniversite mezunu, Sipariş ve Cari hesap takibini titizlikle gerçekleştiren, Mutabakat, cari hesap ve stok takibi gibi konularda bilgi ve deneyim sahibi,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Eser Pano Sanayi Ve Ticaret A. Ş.

1983 yılında bu yana Alçak Gerilim Elektrik Panoları üretimi yapan firmamızda -atölyede istihdam edilmek üzere -proje okuyabilen -Office programlarını kullanabilen -ekip çalışmasına uygun -en az 2 yıl deneyimli elektro montajda çalışacak -ofiste ist..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Smmmm İsmail Turakoğlu

Mali Müşavirlik Bürosuna, * En az 2 yıl büro deneyimi, * Tek düzen muhasebe sistemine vakıf, * ETA SQL Muhasebe programını bilen, * Düzenli ve sistemli çalışmayı ilke edinmiş, 500 Evler - Gaziosmanpaşa -Bayrampaşa ' da oturan DENEYİMLİ MUHASEBE ELEMANI aramaktayı..

İstanbul Avrupa / Avcılar Bolnat Bolu Naturel Gıda Ürün San.

""""""""""""ÖNEMLİ"""""""""" LOGO GO PLUS PROGRAM KULLANMASINI İYİ BİLEN GIDA SEKTÖRÜNDE FALİYET GÖSTERN FİRMAMIZA MUHASEBE DE DENEYİMLİ CALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.........

Ankara / Yenimahalle Yıldız Tek Elektrik

Alçak Gerilim, Orta Gerilim, Yüksek Gerilim ELEKTRİK MALZEMELERİ SATIŞI İLE UĞRAŞAN FİRMAMIZA, ÜNİVERSİTELERİN; ELEKTRİK TEKNİKERLİĞİ, ELEKTRİK TEKNİK ÖĞRETMENLİĞİ YA DA; SATIŞ-PAZARLAMA BÖLÜMLERİNDEN MEZUN,MİN. 2 YIL İŞ TECRÜBESİ OLAN, ELEKTRİK VE ELEKTRİK MALZEMELERİ K..

Kayseri / Talas Çağlar Nakliyat

iş takibi yapabilecek en az ilköğretim mezunu askerliğini yapmış ikna kabiliyeti yüksek çalışma arkadaşları arıyoruz..

Kahramanmaraş / Merkez Docotton Group

Pamuk ithalatı, ihracatı, iç ve dış ticareti alanında faaliyet gösteren firmamızın, Finans Departmanında görevlendirilmek üzere, Firmamızın bankalar nezdindeki işlemlerinin takibi, kontrolü, ödemeler tahsilatlar için gerekli yazışmalarını yaparak, günlük, aylık raporlamaları düzenlenyebilecek,..

İstanbul Avrupa / Şişli Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Varlık Yönetim sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimizin Gayrettepe'deki Genel Merkezlerinde görev almak üzere "İdari işler Yetkili Yardımcısı" ihtiyacımız bulunmaktadır. Genel Nitelikler: -Min lise, tercihen ön lisans mezun..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Raman Home Mağazacılık Dış Tic. A. Ş.

Perakende mağazacılık sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Güneşlide bulunan merkez ofisi için, Ön muhasebe departmanında çalışmak üzere alanında deneyimli bayan ekip arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Baskı Şehri A. Ş.

Baskı ve Reklam alanında Anadolu yakasında faaliyet gösteren şirketi için aşağıdaki özelliklere sahip Ön Muhasebe Elemanı aranmaktadır. ARANILAN ÖZELLİKLER : • Logo GO programının kullanabilecek, • Ön Muhasebe için gerekli olan tahsilat, tediye, fatura giriş ve çıkışları ile..