İstanbul Anadolu Aşçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1..

İstanbul Anadolu / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK : Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAM..

İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness

Mavi Club SPA Merkezimizde cafe/mutfak bölümünde çalışabilecek ; - En az 2 yıl tecrübeli, - İş disiplinine sahip, Çalışmaya ihtiyacı olan sorumluluğu taşıyabilecek, ekibindeki kişilerle uyum içerisinde çalışabilecek, - İnsan ilişkilerinde başarılı, - Müşteri memnuniye..

İstanbul Anadolu / Tümü Yakamoz Denizcilik

YAKAMOZ DENİZCİLİK TÜRKİYE GENELİ OLARAK; DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE YÜKSEK MAAŞ VE KARİYER İÇİN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA; YÜK GEMİLERİ YOLCU GEMİLERİ RO-RO TANKER GEMİLERİ VE ÖZEL YATLARDA 1250-3000 USD MAAŞ İLE ÇALIŞACAK DENEYİMLİ/DENE..

İstanbul Anadolu / Üsküdar İş Bankalılar Derneği

İŞLETMEMİZE NİSAN-EKİM DÖNEMİ İÇİN YETİŞMİŞ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE AŞÇI/AŞÇI YARDIMCISI ALINACAKTIR.YATACAK YER YOKTUR...

Aranan Nitelikler • Benzer görevde minimum 3 yıl deneyimi bulunan ( İnşaat firmaların da ), • Diksiyonu düzgün, • Güler yüzlü ve dış görünümüne önem veren, • Kişisel bakım ve hijyenine dikkat eden, • Temiz, titiz ve çalışmayı seven, • Bedenen çalışmaya enge..

İstanbul Anadolu / Beykoz Bayteks Mihrabat Korusu

10 yıldır Restoran - Cafe olarak boğaza nazır konumuyla ; düğün, davetlere ev sahipliği yapan ve a la carte menüsüyle hizmet veren Mihrabat Korusu'nda Kahvaltı alanında çalışacak deneyimli aşçı adayları aranmaktadır. -Dinamik -titiz ve sunum becerisi olan, hijyen bilgisine sahip..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Arkun Gıda

Anadolu yakasında ikamet eden, Türk mutfağı ve özellikle "Ev Yemekleri" konusunda en az 5 yıl tecrübeli, 200 kişilik yemek kapasiteli 15 yıllık restorantımıza 28-45 yaş aralığında titiz,çalışkan AŞÇI alınacaktır Başvuruların online yapılmasını rica ederiz...

İstanbul Anadolu / Maltepe Oya Onuk Anaokulu / İdealtepe

Oya Onuk Anaokulu / İdealtepe firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı ilanlarına göz atabilirsiniz.Oya Onuk Anaokulu / İdealtepe Aşçı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Gıda

Çamlıca Gıda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı ilanlarına göz atabilirsiniz.Çamlıca Gıda Aşçı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...