İstanbul Anadolu Asistan İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Mabsan Oluklu Mukavva Kutu Ltd. Şti

Firmamızda çalışacak; * Planlama departmanında görevlendirilmek üzere yetiştirilecek * Telefonda ve yüz yüze etkili iletişim kurabilen. * MS Office uygulamalarına hakim. * Güler yüzlü, prezantabl, diksiyonu düzgün. Müşterilerimizden gelen siparişlere ve sevkiyat-depo du..

Gıda ve perakende Sektörün devlerinden biri olmayı hedefleyen bu doğrultuda daima yenilikçi yapıya sahip, hem kendini hem de çalışanlarını geliştiren firmamızın Ataşehir de bulunan Genel Müdürlüğünde çalışabilecek "İnsan Kaynakları ASİSTANI/ UZMAN YARDIMCISI" aramaktayız. Aranan Nitelik..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yaşar Karakelle Grup

Yaşar Karakelle Grup Lojistik Pazarlama Ticaret Şirketi, 10 yıllık tecrübe ve kurumsallık birikimi ile hızla büyümektedir. Kurum bünyemizde bulunan ''Pars Call Center'' Çağrı merkezi departmanımız da görevlendirilmek üzere, Çağrı merkezi satış temsilcileri arayışındayız...

İstanbul Anadolu / Beykoz Msc Auto Service

Otomobil servisimize on muhasebe ve sekreterlik yapabilecek bayan personel arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Beykoz Yılmaz İnşaat Kalıpları Ltd. Şti

Kavacık çavuşbaşındaki şirketimize diksiyonu düzgün 18x 35 yaş arası yetiştirilmek üzere kavacık beykoz anadoluhisarı imraniye çekmeköy ve yakınları..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Ema Ayakkabı

GENEL NİTELİKLER • Lise mezunu veya üzeri, • Kurumsal firmalarda benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübeye sahip olmak • MS Office programlarını etkin kullanabilen, • Yoğun santral trafiğini yürütebilecek, • Diksiyonu düzgün, pozitif ve güçlü iletişim becerilerine ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kuvars Kurumsal Hizmetler

Genel merkezi ataşehir olan ,şirketimizin genel müdürlüğüne yönetici asistanı veya deneyimli sekreter aranmaktadır .. istenilen özellikler , güler yüzlü , şık giyinimli ,diksiyonu (konuşması) düzgün ,bilgisayar tecrübesi olan , karşılama yapabilecek bayan asistan (sekreter) aramaktayız ..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Maviay Pvc Ve Yapı Sistemleri

YAPI MALZEMELERİ SATIŞI YAPAN FİRMAMIZA AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE UYGUN YÖNETİCİ ASİSTANI ARANMAKTADIR. - LİSANS VEYA ÖN LİSANS MEZUNU, - İYİ DERECEDE İNGİLİZCE KONUŞUP YAZIŞABİLEN, - ANADOLU YAKASINDA, TERCİHEN SULTANBEYLİ VEYA ÇEVRESİNDE İKAMET EDEN, - BÜTÜN OFİS PROGRAM..

İstanbul Anadolu / Kadıköy DENİZBANK

Deniz’de “Gişe Görevlisi” Eğitim Programı ile Bankacılık kariyerinize ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte ortaklaşa yürüttüğümüz İşbaşı eğitim programımızın 10 günü Deniz Akademi’de, 3 ayı da işbaşında uygulamalı olarak gerçekleşecektir.3 ay sonunda programımızdan başarılı olan kursiyerlerim..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Uluay Tercumanlik

İstanbul Bostancı Metro durağı yakınında bulunan tercümanlık ofisimize tam zamanlı tercihen bayan ofis elemanı alınacaktır. Görev Tanımı, 1-Proje Yönetim, İş takibi 2- Ön muhasebe 3- Ofis içi işler, evrak takibi, fatura kesimi 4- İlk Telefon, Santral..