İstanbul Anadolu Barista İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Barista
İstanbul Anadolu / Kadıköy Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140' ı aşkın satış noktamızın İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA bulunan mağazalarında Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek SERVİS PERSONELLERİ ve BARISTALAR aramaktayız..

İstanbul Anadolu / Kartal Lila's Lounge - Restaurant - Cafe

Alkollü Lounge Konseptli Mekanımızda Çalışabilecek; - Barista deneyimi olan - Çalışma disiplin ve ahlak kurallarına sahip - İş bitirebilme yetisine sahip - İş ahlak ve etik kurallarını bilen ve çalıştığı işletmeyi benimseyebilen - Sorumluluklarına sahip çıkabilen..

Güçlü malî yapısı ile tesis yönetimi sektörünün liderlerinden biri olan İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş.; • Tuzla Operasyon Merkezimiz de bulunan Cafe de çalıştırılmak üzere; • Minimum lise mezunu • Esnek çalışma saatlerine uyumlu • Takım çalışmasına yatkın ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Qahwah Cafe

Cafemizde çalışmak üzere; -Tecrübeli ya da tecrübesiz -GÜLERYÜZLÜ -Takım çalışmasına uygun -İnsanlarla iletişimi iyi -Diksiyonu iyi -Satış kabiliyeti olan -Yetiştirilmek üzere öğrenmeye açık -Gece 12'ye kadar çalışmaya uygun -Tercihen kahv..

İstanbul Anadolu / Tümü toksöz grup

Toksöz Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Servis Personeli Ve Barista ilanlarına göz atabilirsiniz.Toksöz Grup Servis Personeli Ve Barista ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlntis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Baristalar aranıyor...