İstanbul Anadolu Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Bilgisayar Programcısı

C# dilinde masaüstü ve WEB uygulamaları geliştirebilecek, SQL bilgisi olan, Analitik düşünebilen, Öğrenmeye yatkın, Takım çalışmasına yatkın, Otomobil kullanabilen ve ehliyeti olan, Takım arkadaşı arıyoruz. Başvuruların örnek bir uygulama ile birlikte..

Şirketimiz bünyesinde çalışmak üzere, ✔ ASP.NET ve MVC 'yi iyi derecede bilen, ✔ İyi derecede PHP ve MYSQL bilgisine sahip, ✔ Javascript, jQuery, HTML5, CSS3, gibi teknolojilere hakim, ✔ Web API, WCF ve XML Web Servis konularında bilgi sahibi, ✔ Tercihen gelişti..

İstanbul Anadolu / Ümraniye İnno Teknoloji Ltd. Şti.

Akıllı Şehirlerin ihtiyacı olan TEDES Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri ve Akıllı Toplu Taşıma Sistemleri konusunda sektöründe liderliği sürdüren ve hızla büyüyen İnno Teknoloji ailesine katılarak, geleceğin şehirlerine kariyerinizde yer açın. Mevcut yazılım ve yenilikçi yeni ARGE ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Fsm Yazılım

Web tasarım ve yazılım üzerine faaliyet gösteren firmamız bünyesinde • Reklam sektörünü tanıyan • Ekip çalışmasına yatkın, girişken, araştırmacı ve dinamik, • Prezantabl, görünüşünün firmayı temsil ettiğine inanan, • Sunum becerisi olan, ses tonunu çok iyi kullanabil..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Uygulama yazılımları geliştirme projelerinde çalışmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip bilgisayar programcısı arıyoruz. - Yazılım geliştirme konusunda; meslek yüksek okulu veya lisans eğitimi almış olmak, - İyi derecede SQL bilmek, - .NET platformunda C# ile yazılım..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Feta Bilgisayar Ltd. Şti.

Feta Bilgisayar Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bilgisayar Programcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Feta Bilgisayar Ltd. Şti. Bilgisayar Programcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Art Elektronik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşin Tanımı : Biyometrik ve kartlı tanıma sistemleri (Personel Devam Kontrol, ön ödemeli kartlı sistemler vb.) konusunda 1993' den bu yana faaliyet gösteren şirketimize, mevcut yazılımlarımızın geliştirilmesinde yardımcı olabilecek ve yeni yazılım projelerinde aktif görev alabilecek, ta..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İklimsoft

İklimsoft firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.İklimsoft Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ttr Bilişim Hizmetleri

Ttr Bilişim Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ttr Bilişim Hizmetleri Yazılım Geliştirme Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Unistep Elektronik

Unistep Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Elektronik Mühendisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Unistep Elektronik Elektronik Mühendisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..