İstanbul Anadolu Çaycı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Çaycı
İstanbul Anadolu / Ümraniye Fibatec Koku Ve Kokulandırma Kimya San

Fibatec Profesyonel Kokulandırma Sistemleri Ümraniye Y.Dudullu Mah. de bulunmakta olan üretim tesislerimizde görevlendirilmek üzere; * Dış görünüşünü ve Konuşmasına önem veren * Tercihen Ümraniye ve çevresinde ikamet eden * Tecrübeli Bayan adaylar aranmaktadır. ..

İstanbul Anadolu / Beykoz ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Anadolu / Kartal Fazlıoğlu Group

TERTİP VE DÜZEN KONUSUNDA TİTİZ. 15/20 KİŞİYE YEMEK YAPABİLECEK ÇAY + TEMİZLİK YAPABİLECEK PERSONELLER ALINACAKTIR. MAAŞ+SGK+YEMEK.......

İstanbul Anadolu / Ümraniye SOFRA GRUP
İstanbul Anadolu / Sancaktepe İcs Grup

SULTANBEYLİ PROJSİ İÇİN ÇAY KAHVE İKRAMI YAPACAK PERSONELLER ALINACAKTIR. 08:30 - 18:30 ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ 1 GÜN İZİN 1750 MAAŞ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Adecco Group

Dünyanın 75 ülkesinde, 6600 ofisi ile hizmet veren, dünyanın lider İnsan Kaynakları Danışmanlık firması olan Adecco Kozyatağı Genel Merkezimiz için, aşağıdaki özelliklerde Engelli Çay-Kahve Elemanı arayışımız mevcuttur. Tercihen benzer iş deneyimi bulunan, İstanbul Anadolu yakasın..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Arkel Elektrik Elektronik San. Ve Tic. A. Ş.

Üretim sektöründe faaliyette bulunan firmamızın, İdari İşler Bölümüne bağlı olarak görevlendirilecek; GENEL NİTELİKLER: -Daha önce Mutfak ve İç ikram hizmelterinde çalışmış, -Herhangi bir sağlık problemi olmayan, -Titiz ve Dikkatli, -Dinamik ve Hızlı,..

İstanbul Anadolu / Tümü Cbr Temizlik

Caddebostan ve cevresi projemizde çay servisi ve temizlik işlerini yürütebilecek personel arıyoruz. Yetkili: Sinan Cıbır Telefon: 0212 346 33 66 Cep Telefonu: 0533 615 91 40..

İstanbul Anadolu / Tümü Başarı Denizcilik

BAŞARI DENİZCİLİK Uluslararası çalışan yolcu gemisi RORO gemisi kuru yük gemisi ve turistlik yatlarda çalışacak garson ve komi alınacaktır. Tüm sosyal haklara sahip SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ + 6 AYDA 1 MAAŞ İKRAMİYE Maaşlarımız Türk bayraklı gemilerde 2500-3500..

İstanbul Anadolu / Tuzla Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Gebze' de bulunan Gıda Fabrikasında görevlendirilmek üzere; Bayan Çaycı alınacaktır. Çalışma yeri Gebze' de olup; Gebze, Darıca, Çayırova, Yenimahalle ve Tuzla istikametlerine personel servisleri temin edilmektedir. İstenen Yetenek v..