İstanbul Anadolu Danışma Memurluğu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Danışma Memurluğu
İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

ÖZEL GÜVENLİK KİMLİKLİ - 8 ADET - PROJE //// 1- SİLİVRİ KAMU PROJESİ Çalışma: 12 / 36 İmkanları: 1900 + Servis İrtibat: 0532 131 4603 2- KIRAÇ FABRİKA Çalışma: 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları: 1750 + Yemek İrtibat: 0535 490 1712 ..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

ATAŞEHİR - KARTAL ve PENDİK de ki SİTE - İŞ MERKEZİ ve FABRİKA Projelerimize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY SERTİFİKASIZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma ; 2 Gündüz..

İstanbul Anadolu / Kartal Sesa Group

TUZLA ve GEBZE de ki FABRİKA Projelerimize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY SERTİFİKASIZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan TUZLA FABRİKA - Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İz..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ÜMRANİYE ve ÇEKMEKÖY ÇEVRESİ SİTE - İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 Ort. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sesa Group

ÜMRANİYE ve ÇAMLICA ŞANTİYE Projemizde Çalışabilecek Acele BAY SERTİFİKASIZ (Kimliksiz) Gözetim Görevlisi aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 21 / 50 yaş arası Çalışma ; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1650 + Agi Mesai Saatlerimiz Pazar hariç - 09.00 ..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY - ÇEKMEKÖY - SANCAKTEPE ve KARTAL da ki SİTE-RESİDENCE ve FABRİKA Projelerimize Sertifikasız Güvenlik-Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkan..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

TUZLA - KARTAL ve SARIGAZİ SİTE-FABRİKA Projelerimize ACELE Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin TUZLA ; 1800 Top..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Etüt 2023 Eğitim Merkezi

Kurumumuza deneyimli Eğitim Danışmanı aranıyor.Öğrenci kayıt konusunda deneyimli olması tercih sebebi..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

TUZLA TEPEÖREN ve AYDINLI da ki FABRİKA Projelerimize Hemen iş imkanı ile çalışabilecek BAY KİMLİKSİZ GÜVENLİK - GÖZETİM GÖREVLİLERİ aranmaktadır. En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan TEPEÖREN FABRİKA - Çalışma ; 2 Gündüz ..

İstanbul Anadolu / Tümü Sesa Group

KADIKÖY - ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE SİTE - İŞ MERKEZİ Projelerimize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlisi personeller aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 18 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1700 + Yem..