İstanbul Anadolu Depo Sevkiyat İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Ataşehir Lotus Dijital Baskı Ve Reklamcılık

ATAŞEHİR 'de Dijital Baskı Merkezine ; *Dijital Baskı Sektöründe deneyimli *Askerliğini tamamlamış *Organizasyon yeteneğine ,stratejik ve analitik düşünme yeteneğine sahip *Aktif araç kullanabilen *MS Office Programlarını bilen Depo ve Sevkiyat Sorumlusu alınac..

İstanbul Anadolu / Pendik Elif Kitabevi

Elif Kitabevi firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Depo Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Elif Kitabevi Mağaza Depo Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Ema Ayakkabı

Genel nitelikler: *EN AZ LİSE /YÜKSEK OKUL MEZUNU *DEPO,STOK KONTROLÜ,ÜRÜN KABUL,ÜRÜN SEVK VE STOK SAYIMI KONUSUNDA EN AZ 3-5 YIL DENEYİMLİ *ANALATİK DÜŞÜNEBİLEN ,DİNAMİK,DÜZENLİ,DİKKATLİ VE TİTİZ ÇALIŞAN *MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN *TERCİHEN LOGO..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Görevlisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Depo Görevlisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri

Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Paketleme Ve Depo Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri Paketleme Ve Depo Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur..