İstanbul Anadolu Editör İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Editör
İstanbul Anadolu / Beykoz Emy Medya Yayıncılık

Şirketimiz yayınlarından www.emlakrotasi.com'da görevlendirmek üzere emlak ya da ekonomi editörlüğü konusunda deneyimli çalışma arkadaşı arıyoruz. En az iki yıl gazete, dergi ya da web sitesi editörlüğü yapmış, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ekonomi ve emlak konularına ilgili, CEO konus..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

- Türkçe dil bilgisine hakim, - Yazım dilini iyi ve etkili kullanarak özgün içerik üretebilen, - Alanında en az 2 yıl deneyimli, - SEO'ya uyumlu içerik oluşturabilen, - Adobe photoshop programını ileri seviyede kullanabilen, - Sosyal m..

İstanbul Anadolu / Kartal Webtures

Türkiye’nin en iyi SEO ajansı Webtures, Makale Yazarı arıyor! Aranan Nitelikler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun • Dijital dünyayı yakından takip eden ve bu alanla ilgili güncel makaleler yazabilecek • SEO kriterlerine hakim • Çeviri yapabilece..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Digimer Yayıncılık İnternet Hizmetleri

Penta Tanıtım Yayıncılık ve Org. İnş. San. Tic. Ltd. Şti’ nin Kapı ve Pencere sektörüne yönelik aylık olarak yayınladığı Windowmarket Dergisi, 1997 yılından bu yana düzenli olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Cam sektörüne yönelik Glasstec Dergisi ile Spa, Termal otellere yönelik Spa & Wel..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Patika Ajans

Türkçe dil bilgisine hakim, Yazım dilini iyi ve etkili kullanarak özgün içerik üretebilen, Alanında en az 2 yıl deneyimli, SEO'ya uyumlu içerik oluşturabilen, Adobe photoshop programını ileri seviyede kullanabilen, Sosyal medyayı etkin olarak kullanabilen, Daha ön..

İstanbul Anadolu / Pendik Genç Bakış Özel Öğretim Kurumları

Kurumumuzun Çalışmakta Olduğu Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görev Yapmak Üzere; *Editörlük veya Metin Yazarlığı Alanında Deneyim Sahibi *Tercihen Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü Mezunu veya Eğitim Fakülteleri Edebiyat Öğretmenliği Mezunu * ÖABT Hakkında..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mürekkep Divit

İstanbul, Kadıköy'deki ofisimizde tam zamanlı çalışmak üzere; Tercihen Türk Dili ve Edebiyatı mezunu, Tür ayırmaksızın kitap okumayı seven, dikkatli, imla ve yazım kurallarına hâkim, Ekip çalışmasına ve yoğun tempoya ayak uydurabilen, Sistemli çalışmaya yatkın, planlama ve o..