İstanbul Anadolu Eğitmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Anadolu / Kadıköy Fit Life Sports Bostancı

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunu / öğrencisi ya da spor geçmişi olan - Atletik görünümlü, - Kişisel ve mesleki gelişimine önem veren, - Tercihen Pilates dersleri verebilen, - Fitness ve / veya stüdyo derslerinde tecrübesi olan ya da yetiştirilmek üzere eğitime aç..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Buluşma Noktası Dönemsel İş Gücü Hizm.

İSTENEN KİŞİSEL NİTELİKLER: - Farkındalığı yüksek, - Kendine artı değer katmak isteyen, - Kendini yönetebilen, aldığı sorumluluğu taşıyabilen, - Eğlenceli, güler yüzlü, girişken ve aynı zamanda ciddi, - Birbirinden farklı karakterlerdeki insanlarla ve çocuklarla..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Bestfit A. Ş.

Esenyurt ve Çekmeköy de bulunan spor salonlarımıza Bay - Bayan Fitness ve Vücut Geliştirme eğitmenleri arıyoruz. Aranılan Nitelikler: Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, 1. K..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Incıty Toplu Yapıları Yönetimi

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerinden mezun, Konusunda en az 1 yıl tecrübe sahibi, 1. Kademe Antrenörlük Belgesi sahibi, Fitness bilgisine sahip Stüdyo dersleri verebilecek (Pilates, Zumba, Yoga, Step-Aerobic, Step, Bosu, vb.) Öğrenmeye v..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Canada Eğitim

Kodlama, Yazılım, Robotik Eğitim Sisteminde Çalışabilecek Bilgisayar Uzmanı Eğitimci Arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubemize rehber öğretmen alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bilen..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Point Bilgisayar

YAZILIM FIRMASINDA HASTANE OTOMASYON PROGRAMINDA EĞİTİM VERECEK ŞEKİLDE YETİŞTİRİLECEK, DAHA ÖNCE PAKET PROGRAM KULLANMIŞ, KONUŞMEASI VE DİKSİYONU DÜZGÜN ASKERLIKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN ARAÇ KULLANABİLEN SEYAHTE ENGELİ BULUNMAYAN TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Erenköy İngiliz Kültür Derneği Anaokulu

Erenköy İngiliz Kültür Derneği Anaokulunda Çalışkan ve aktif, disiplinli, kendine güvenen ingilizce öğretmeni veya native english teacher aranmaktadır İLAN ACİLDİR CEP TELEFONU: 05074641065..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tepe Servis A.Ş

Anadolu Yakasında bulunan Sitemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun " Part-time Spor eğitmeni" arayışımız bulunmaktadır. Tercihen Spor Akademisi mezunu, Mesleki sertifika, Workshop belgesi veya Fitness uzmanlık belgesine sahip, Analiz, program hazırlama, g..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yeşilköşk Çocuk Evi

Anaokulumuza Çocuk Gelişimi yada dört yıllık sosyal hizmetler mezunu müdür ve iş ve sınıf denetimin sağlayacak en az iki yıl tecrübeli bayan eleman alınacaktır.Okulumuz Sosyal Hizmetlere bağlıdır.Başvuruların cv ile yapılması gerekmetedir..