İstanbul Anadolu Ekip Üyesi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Anadolu / Tümü Domino's Pizza

İşte bir fırsat daha! Pizza Yapım Elemanı olmak istersen… Sihirli parmaklarının seni ileriye taşıdığı kariyer yolunda; Restoran Müdürü, Bölge Müdürü, Franchisee olma fırsatın var! Bizim burada, Pizza Yapım Elemanından kariyerini üst..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Tümü BUajans

Kartal Sahil'de bulunan butik AVM şeklinde faaliyet gösteren tekstil ürünlerimizin satış destek faaliyetlerini yürütecek mağaza satış danışmanı olarak dönemsel olarak görev alacak takım arkadaşları aramaktayız. TOPLAM ÜCRET : 2100 TL (Yol ve yemek ücreti dahildir). Çalışma ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Maltepe Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Ümraniye Mcdonald's
İstanbul Anadolu / Tümü Big Chefs

Big Chefs Cafe & Brasserie bünyesinde görevlendirilmek üzere; *En az lise mezunu, *Yiyecek içecek sektöründe kasiyer pozisyonunda en az 1 yıl deneyimine sahip, *Micros sistemi konusunda tecrübeli, *İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri memnuniyetine önem veren, *..

İstanbul Anadolu / Tümü Big Chefs

Big Chefs Zincirinin ''Fast Casual'' konseptiyle hizmet verecek olan yeni markası Dorom.co’nun İstanbul Anadolu Yakası'nda açılacak şubesine; *En az Lise mezunu *Fast food firmalarında en az 1 yıl deneyime sahip, *18-35 yaş aralığında olan, *Hijyen kuralları hakkında ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..