İstanbul Anadolu Garson İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozz AVM'de görevlendirilmek üzere Garson arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı Salondaki servisin başlamasından bitimine kadar olan aşamalarda düzenin ayarlanmasını sağlar. Servis masalarının düzenini sağlar. Müşterileri en iyi şekilde ağır..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ÖZEL İSTANBUL MEDİPOL HASTANESİ

Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Medipol Sağlık Grubu’nun Kadıköy’de hizmet veren Medipol Hastanesi Kafeteryasında görevlendirilmek üzere; • Yiyecek & İçecek sektöründe benzer pozisyonlarda en az 1 yıl deneyimli, • Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yiğitler Tekstil Ve İnşaat

Açılacak olan şube ve franchise konsept Cafe’lerimiz için yarı zamanlı ve tam zamanlı elemanlar alınacaktır. - Tecrübeli/tecrübesiz - İnsan ilişikileri güçlü, dinamik - Çalışan ve müşteri memnuniyetini prensip edinmiş - Esnek çalışm..

İstanbul Anadolu / Pendik Proje Edt Gıda

Kurtköy Atlntis Avm'de hizmet veren Değirmen Pastanesi'nde çalışmak üzere, deneyimli Servis Elemanları aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Faces

Faces firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson ( İngilizce Bilen ilanlarına göz atabilirsiniz.Faces Garson ( İngilizce Bilen ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pöö Labs

Dükkanımızda dondurma, pancake, krep vb. ürünleri çıkarabilecek ( deneyim gerekmiyor, eğitim verilecektir) enerjik, pozitif ve prezentabl kişiler aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tuzla BOLULU HASAN USTA/TUZLA

SERVİS ELEMANI İş Bankası Tuzla Operasyon Merkezi içi (TUTOM) BOLULU HASAN USTA SÜT TATLILARI İş Tanımı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, D-100 Karayolu İçmeler Mevkii No:42 Tuzla adresinde bulunan ve halen 3.000 civarında personelin çalıştığı İş..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Moda Van Kahvaltı

Moda Van Kahvaltı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Garson-Komi ilanlarına göz atabilirsiniz.Moda Van Kahvaltı Garson-Komi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Kartal İnci Denizcilik

ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Restoran bölümüne: GARSON-KOMİ ve SERVİS ELEMANLARI VASIFLI VASIFSIZ PERSONELLER ARANIYOR. Tüm sosyal haklar mevcuttur. MAAŞ+..