İstanbul Anadolu Görevli İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Görevli
İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Acıbadem ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Acıbadem ilanı için başvuru süre..

İstanbul Anadolu / Tümü Cd Grup

ÜMRANİYE 'de bulunan SİTE projemizde görevlendirilmek üzere; - ÖGG Kimlik Kartına sahip, - SİTE tecrübesi olan, - Haftaiçi 12/36 Haftasonu 12/12 vardiya planı ile çalışacak, - Maaş + AGİ +SGK İmkanları ile çalışacak bay Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Üsküdar ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Üsküdar ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Anadolu / Üsküdar ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Ünalan ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Ünalan ilanı için başvuru süresi d..

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Kaynarca ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Kaynarca ilanı için başvuru süre..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

BATI ATAŞEHİR bölgesindeki SİTE projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KART SAHİBİ Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren 12/24 Vard..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

ALEMDAĞ bölgesindeki Projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren 8 Saat Vardiyalı Çal..