İstanbul Anadolu Güzellik Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Güzellik Uzmanı
İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Kozyatağı ve Göztepe şubelerimize, tecrübeli veya eğitime hevesli yeni mezun, aynı yerde istikrarlı çalışma arzusu olan, enerjik, sorumluluk alabilecek, huzurlu bir ortamda çalışacak, güler yüzlü, estetisyen, uzman estetisyen alınacaktır. Site üzerinden özgeçmiş formu ile müracaat tercih edili..

İstanbul Anadolu / Kartal Sera Güzellik Merkezi

Profesyone Cilt bakımı Bilen Lazer Epilasyon Tecrübeli Kişisel Bakımını Özen Gösteren Ailevi sorunları olmayan Uzun vadede İş arayan İşini severek yapan personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Dhermo Kozmetık

dHermo Kozmetik Türkiye Gezici Güzellik Uzman İş Açıklaması dHermo Kozmetik Limited Şirketi 2015 yılından itibaren Türkiye pazarında hizmet vermektedir. Eczanelerde bayilik usulüyle satılan Dermokozmetik ürünlerin Distribütörlük ve Bayiliklerini yürütmektedir. Türkiye..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz perakende-kozmetik sektörünün öncüsü olan firmamızın İstanbul-Anadolu ve İstanbul-Avrupa yakasında bulunan mağazalarında çalışacak ''Mağaza Güzellik Uzmanı'' arayışımız bulunmaktadır. - En az lise mezunu, - Kozmetik ürün satışı, cilt bakımı, makya..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dharma Med

Dharma Med firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Dharma Med Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; - İzmir Buca, - İstanbul Kadıköy ve Osmanbey (Nişantaşı), şubeleri için iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. - Ekip çalışmasına yatkın, - Tercihen ü..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Elite Beauty

Elite Beauty firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Elite Beauty Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

ÜMRANİYE bölgesindeki Plaza projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Vardiyalı Çalışacak Bay Adaylar 1.200 TL Maa..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dermaline Estetik

Dermaline Estetik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Estetisyen - Güzellik Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Dermaline Estetik Estetisyen - Güzellik Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..