İstanbul Anadolu Hostes İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Hostes

AVM'lerde kayıt destek organizasyonları için görevlendirilmek üzere, dönemsel çalışacak "Stand Hostesleri" aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü MY STAFF

My Staff İnsan Kaynakları İstanbul içi ve dışı kongre, fuar,konser, açılış, festival vb. insan kaynağının kullanıldığı tüm alanlarda dönemsel personel desteği sağlayan, sektöründe öncü bir insan kaynakları firmasıdır. Bu kapsamda aşağıdaki kriterlere uygun genç ve dinamik dönemsel arkadaşlar aramakt..

İstanbul Anadolu / Kartal HALKA GRUP

Züccaciye sektöründe lider müşterimiz için; 23-24-30 Nisan -1-7-8-14-15-21-22 Mayıs tarihlerinde 10 GÜN , Pendik Pendorya Avm Çadırında görevlendirilmek üzere, • Müşteriye ürünler hakkında bilgi verecek, • Alternatif ürünler sunacak, 2 Person..

İstanbul Anadolu / Tümü TAKTX

SEKTÖRÜNDE LİDER OLAN BİR TEKNOLOJİ MARKAMIZ İÇİN, TURKCELL ZİNCİR TEKNOLOJİ MAĞAZALARINDA ÇALIŞMAK ÜZERE SATIŞ DANIŞMANI-PROMOTÖR ARAMAKTAYIZ. SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN TAKIM ÇALIŞMASINI UYGUN. 11:00-20:00 ÇALIŞMA SAATLERİYLE ÇALIŞABİLECEK TAM ZAMANLI ADAYLARIN; MAĞAZACILIK KONU..

İstanbul Anadolu / Kadıköy HALKA GRUP

Halka Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Host Hostes ilanlarına göz atabilirsiniz.Halka Grup Host Hostes ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Arya Turizm

Arya Turizm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Okul Servis Hostesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Arya Turizm Okul Servis Hostesi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..