İstanbul Anadolu İş Güvenliği Uzmanı İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: İş Güvenliği Uzmanı
İstanbul Anadolu / Kartal Birim Sağlık Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER: 1-C SINIFI UZMANLIKTA EN AZ 3 YILLIK DENEYİMLİ 2-MS OFFİCE PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE KULLANABİLEN 3-ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ 4-SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN 5-AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN İŞ TANIMI : - İş sağlığı ve güve..

Farklı sektörlerden birçok kurumsal firmaya ' Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ' hizmeti veren firmamızın, hizmet veriyor olduğu projelerinde görevlendirilmek üzere; • İş sağlığı ve güvenliği alanında geçerli sertifika sahibi, • MS Office programlarını temel seviyede kullanabilen,..

İstanbul Anadolu / Pendik Akaydo İnşaat

İstanbul ve İstanbul dışındaki şantiyelerimiz için İş Güvenliği uzmanı alınacaktır.Başvurular online yapılmaktadır...

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE, 3.KÖPRÜDE(AVRUPA YAKASINDA) UZUN SOLUKLU YAPILACAK PROJEMİZDE TAM ZAMANLI GÖREVLENDİRİLECEK C SINIFI UZMAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR... SERVİS İMKANI DA BULUNMAKTADIR.....

İstanbul Anadolu / Ataşehir Nehir Osgb

Ağırlıklı olarak Kocaeli-Çayırova'daki bir projemizde görevlendirmek üzere Kimyager B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı aramaktayız. Kalan zamanlarda diğer projelerimize de bakılması gündemdedir...

İstanbul Anadolu / Tümü Bir Osgb

İş Güvenliğinin referans firması Bir OSGB nin İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında yer alan ofislerinde görevlendirmek üzere, * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, * İş Güvenliği Uzmanı olarak en az 1 yıl tecrübeli, * Askerlik sorunu olmayan, * Raporlama ya..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Akın Akademi

Tam zamanlı olarak OSGB bünyesince çalışacak, seyahat engeli olmayan takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tuzla Riskomer Osgb

Riskomer'in Kocaeli Çayırova şubesinde çalışmak üzere tam zamanlı "İş güvenliği uzmanları" arıyoruz. GENEL NİTELİKLER: A, B ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları Takım çalışmasına yatkın, Aktif, sorumluluk alabilen, Kendini sürekli geliştirebilen, Müşterileri..

İstanbul Anadolu / Tümü Arsel Osgb

ARSEL OSGB BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ-TECRÜBESİZ C SINIFI İŞ GÜVENLİK UZMANLARI ARANMAKTADIR .....