İstanbul Anadolu İşçi Şoför İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: İşçi Şoför
İstanbul Anadolu / Beykoz Tonoğlu İnşaat

kavacıkta inşaat malzemeleri satan mağazamızda E SINIFI ehliyeti (6 teker damperii araç kullanabilen) ve gerekli evrakları tam olan aynı zamanda malzeme taşıması yapabilecek şöför arıyoruz şartlar 1750 tl maaş yemek ve ssk dır..

İstanbul Anadolu / Üsküdar İlo Mobilya

Demonte mobilya ve koltuk takımı satışı yapan mağazamızda demonte mobilya montajı konusunda deneyimli, montaj ve sevkiyat işlerinde çalışacak, B sınıfı sürücü belgeli ve SRC belgeli çalışma arkadaşları aramaktayız. İlgilenen arkadaşların görüşme için irtibata geçmesini rica ederiz...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Set Endüstriyel Filtre Klima

Havalandırma filtreleri üretimi yapan firmamızında şirket aracımızla İstanbul içerisinde sevkiyat işlerinde görevlendirilmek üzere; - İstanbul trafiğine hakim, adres bilgisi olan - Haftanın belirli günlerinde sevkiyata çıkabilecek, sevkiyat olmayan günlerde imalatta görev al..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Has Adıyaman Çiğ Köfte

ÜMRANİYE IHLAMURKUYUDA BULUNAN ÇİĞ KÖFTE VE SU DÜKKÜNIMIZA DAĞITIM YAPABİLÇEK TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ B SINIFI EHLİYETLİ VEYA MOTOR EHLİYETLİ OLMASI ŞART..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Fatıh Yıldız Yapı Malz San Tic Ltd Şti

DENEYİMLİ TIR VE KAMYONET ŞÖFÖRÜ ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Hanımeller Yemek

Tercihen yemek şirketinde çalışmış şoför aramaktayız. Libadiye ,mustafa kemal,esatpaşa,örnek mah.,çamlık mah.,kayışdağı,ferhatpaşa,yeni çamlıca bölgelerinde ikamet eden elemanlar aranmaktadır. Yetkili kişi : Mustafa Bey: 0555 997 2409..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ernur Büro Malzemeleri

MODÜLER mobilya firmamıza büro masa ve dolaplarını sevk etmeye ve yerinde kurulumunu yapmaya yardımcı olacak MÜMKÜNSE SRC BELGELİ ŞÖFÖR arkadaşlar aranmaktadır.....