İstanbul Anadolu İşçi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: İşçi
İstanbul Anadolu / Ataşehir VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

İşin Detayı; Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın Ataşehir lokasyonunda çalışacak Temizoda Elemanı aramaktayız. En az Lise mezunu, Üretim sektöründe (tercihen sağlık sekt..

İstanbul Anadolu / Tuzla VSY Biyoteknoloji ve İlaç San. A.Ş

İşin Detayı Önce İnsan Sağlığı sloganı ile oftalmoloji (göz bilimi) alanında kurulan ve sektörünün liderlerinden olan VSY Biyoteknoloji firmamızın Tuzla lokasyonunda çalışacak Cnc Operatörü aramaktayız. En az Lise mezunu, Üretim sektöründe (tercihen sağlık sektöründe..

Kartal E-5 üstünde İş Merkeze BAYAN kimlikli personeli alınacaktır. Hafta içi 5 gün çalışıp hafta sonu izin yapacaklar. Maaş yol ve yemek dahil 1,800,00+agi İrtibat: 0533 580 42 54 ÖNDER BEY..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe ADECCO ÜMRANİYE

Global bir iş ortağımızın Sancaktepe bulunan deposunda 4 aylık bir süre için, tecrübeli/tecrübesiz Depo Elemanlarına ihtiyacımız bulunmaktadır. -Dönemsel çalışmalara sıcak bakan, -Vardiyalı çalışmalara uyum sağlayabilecek, -İstanbul sancaktepe'de çalışailecek,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dolphıner Tekstil

Fabrikamızda iplik boyahanesinde çalışacak yetiştirilmek üzere boya ustası alınacaktır , Esenyalı-Güzelyalı-Aydınlı-Konaşlı-Orta Mah.-Orhanlı-İçmeler - Şekerpınar civarında ikamet eden 19 yaş ve üzeri Vardiya düzenimiz 08-16 / 16-24 / 24-08 her hafta pazar..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Güven Tesisat

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere su tesisatçısı ustası alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye CANAŞ ANAHTAR

ANAHTAR İMALATI YAPAN FABRİKAMIZIN İMALAT BÖLÜMLERİNDE ÇALIŞACAK VASIFSIZ PERSONELLERE İHTİYAÇ VARDIR.ÜMRANIYE CIVARINDA İKAMET EDEN....

İstanbul Anadolu / Pendik Hocaoğlu Mobilya

ACELE TOPTAN MOBİLYA ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA PAKETLEME VE MONTAJ BÖLÜMÜNE ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Maltepe Gür Makina San Tic Ltd Şti

firmamızda çalışmak üzere askerliğini yapmış, deneyimli motntaj elemanı alınacaktır...

TUZLA' da bulunan Şantiye projemize kimlikli BAY personeli alınacaktır. Maaş yol ve yemek dahil 1,850,00+agi İrtibat: 0533 580 42 54 ÖNDER BEY..