İstanbul Anadolu Kalfa İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kalfa
İstanbul Anadolu / Ümraniye Detay Kontrol Sistemleri

Elektrik Pano Montaj konusunda deneyimli ( En az 2 yıl) Temel kumanda ve proje bilgisine sahip Alçak Gerilim Şalt Malzemelerinin montaj ve seçimi konusunda temel bilgiye sahip Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Mesai sorunu olmayan İç motivasyonu yüksek  Ekip ç..

İstanbul Anadolu / Pendik Dem Dizayn

Mobilya imalatında çalışacak kalfa aranıyor...

İstanbul Anadolu / Pendik Dem Dizayn

Mobilya imalatında çalışacak kalfa aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dekor Aktif Mobilya

Mobilya atölyemizde çalışacak usta ve kalfalar arıyoruz. Maaş + SGK Detaylı bilgi ve iş başvurusu için telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Atölyemiz İçerenköy / Fındıklı Mahallesi'indedir. Anahtar kelime..

İstanbul Anadolu / Kartal Sinay Mobilya

TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ. KENDİ YETENEK VE AZMİNE GÖRE MAAŞ, SGK + YEMEK + YOL + PRİM MARANGOZ KALFALARI MARANGOZ ÇIRAKLARI FİRMAYI KENDİ İŞİ GİBİ GÖRECEK, FİRMANIN SOSYAL İMKANLARI İLE KALİTELİ BİR MESAİ ORTAMINDA YENİ YAPILANAN FİRMAMIZA ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Karda Müh. Ltd. Şti.

Mekanik Montaj ve Üretim bölümünde çalışacak mekanik montaj ustası ve/veya kalfası aranmaktadır. Saha şantiye ve atölyede yapılan işlerde endüstriyel tesislere pompa ve elektro-mekanik sistemlerin kurulumunda çalışacak İşin Tanımı: Tesisat ve borulama işlerinin yapılması, Si..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yalçın Eczanesi

FENERYOLU'NDA BULUNAN ECZANEMİZE ; ECZANEMİZDE 5 - 6 YIL DENEYİMLİ, 25-35 YAŞ ARASINDA BAY ECZANE TEKNİSYENİ ARANMAKTADIR. ADRES: BAĞDAT CADDESİ NO: 132-1 FENERYOLU/İSTANBUL ( MEDAMERİKAN YANI)..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Gökçe Elektrik Elektronik

* Mesleğinde deneyimli * Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip * Elektrik Ustaları Ve Kalfaları alınacaktır NOT(YATILI DİĞİLDİR)..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bc Bay Bayan Güzellik Salonu

Güzellik salonumuzda çalışmak üzere kalfa alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Cankardeşler Teknik Isıt. Soğ. Sist.

Mitsubishi Electric Akdeniz Bölge Servisi olarak Ankara ve İstanbul'daki büyük ölçekli şantiyelerde görev yapabilecek aşağıdaki niteliklere uygun VRF usta ve yardımcıları arıyoruz. -Tercihen VRF montaj, arıza ve otomasyon alanlarında tecrübeli -İşini ve kendini geliştirme konus..