İstanbul Anadolu Kasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Kasiyer
İstanbul Anadolu / Ataşehir Ergunlar İnşaat Ve İş Makineleri

Kadiköy ve Üsküdar'da bulunan " 100 de 100 DÖNER" şubesinde görevlendirilmek üzere ; “Kasiyer (Kasa Sorumlusu)” / YÖNETİCİ aramaktadır. • En az lise, tercihen üniversite mezunu, * A dan Z ye bir işletmenin sorumluluğubu alacak • Tercihen restorancılık sektöründe en..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Ataşehir ilçesinde yer alan Migros ve Mjet mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Migros

Migros firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tuzla Bölge Migros Kasiyer / Tezgahtar ilanlarına göz atabilirsiniz.Migros Tuzla Bölge Migros Kasiyer / Tezgahtar ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Ümraniye KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve dina..

İstanbul Anadolu / Maltepe Hesaplı Marketleri

İSTANBUL, ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDAKİ MAĞAZALARIMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE KASİYER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozz AVM'de görevlendirilmek üzere Kasiyer arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı • Kasa çıkışlarını ve işlemlerini gerçekleştirmek, takibini sağlamak, • Günlük kasa işlemlerini şirket kurallarına uygun bir şekilde hızlı, doğru, eksiks..

İstanbul Anadolu / Beykoz Riva Tüketim Malları

MARKET SEKTÖRÜNDE EN AZ İKİ YIL DENEYİMLİ YAZAR KASA KULLANMAYI BİLEN TERCİHEN YENİDOĞAN, TAŞDELEN, ALEMDAĞ, ÇEKMEKÖY VEYA BEYKOZ CİVARINDA İKAMET EDEN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bumarket

ÜSKÜDAR, SANCAKTEPE, KARTAL ve ÜMRANİYE' deki BUMARKET VE ESİNTOPTAN Mağazalarımızda görev yapacak kasiyer olarak çalıştırılmak üzere lise mezunu , güleryüzlü, aktif, dinamik,iletişim becerileri kuvvetli,sorumluluk alabilecek , tecrübeye sahip personel alınacaktır. Alınacak adayların sigara içmiyor ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Bumarket

SANCAKTEPE, ESİNTOPTAN Mağazamızda görev yapacak kasiyer olarak çalıştırılmak üzere lise mezunu , güleryüzlü, aktif, dinamik,iletişim becerileri kuvvetli,sorumluluk alabilecek , tecrübeye sahip personel alınacaktır. Alınacak adayların sigara içmiyor olması ve sancaktepe, sultanbeyli, ortadağ civarın..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Panayır Gıda ve İht. Maddeleri San.

Genel Nitelikler En az lise mezunu, Engelli kadrosunda çalıştırabileceğimiz, Perakende sektöründe kasa işlemleri konusunda deneyimli veya bu alanda kariyer hedefleyen, İletişimi güçlü, dış görünüşüne dikkat eden, Ekip çalışmasına ve müşteri memnuniyetine ö..