İstanbul Anadolu Komi İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Komi
İstanbul Anadolu / Çekmeköy Divan

Şirket / İş Tanımı: Türkiye’de turizm, otelcilik ve yiyecek & içecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu,Taşdelen Üretim Fabrikası’nda Unlu Mamüller/Pasta ya da Paketleme bölümlerinde görevlendirilmek üzere engelli personel aramaktadır. Aranan Nitelikler:..

İstanbul Anadolu / Tümü Umut Organizasyon

HAFTA SONLARI CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ ÇALIŞACAK ARKADASLAR ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Divan

Taşdelen'de bulunan Divan Üretim Fabrikası için dönemsel olarak çalışabilecek Paketleme Elemanları arıyoruz. Aranan Nitelikler; Tercihen lise mezunu, 18-45 yaş aralığında, Vardiyalı olarak çalışabilen ( sabah 06:30-15:00 ; öğlen 14:30-21:30; akşam 21:00-05:..

İstanbul Anadolu / Ataşehir SHOT İSTANBUL

Anadolu Yakasının büyüyen ve gelişen mekanı SHOT İSTANBUL Ataşehir Andromeda Residence girişindeki Restoran ve Bar bölümlerinde çalışmak için. Özgüven sahibi, prezentable, sağlık ve hijyen kurallarına özen gösteren Bay Bayan Komi arıyoruz. Sektörün çok üstünde gelir imkanı veren iş yerimiz "k..

İstanbul Anadolu / Kadıköy TAVUK DÜNYASI

İstanbul Kozyatağı Kozzy AVM'de görevlendirilmek üzere Komi arayışımız bulunmaktadır. İşin Tanımı • Yemek öncesi ve sonrası garsona yardımcı olmak, • Restorantın ve masaların temizliğini yapmak, • Restorantı servise temiz ve eksiksiz hazırlamak. ..

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Küçükyalı'daki Kafe/Restaurantımıza 20-35 yaş aralığında Erkek Garson-KOmi aranmaktadır. İlgilenlerin 05557142638 nolu telefondan randevüu almaları rica olunur..