İstanbul Anadolu Memur İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Memur
İstanbul Anadolu / Kadıköy Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Üsküdar Küçükçamlıca'da bulunan Genel Müdürlük projemiz için güvenlik görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel güvenlik kimlik kartı sahibi, - 35 yaşını aşmamış, - En az Lise mezunu, - En az 1, 75 boyunda, - Askerliğini yapmış, - Mü..

İstanbul Anadolu / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

ÜMRANİYE' de bulunan AVM projemiz için İŞ-KUR İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI kapsamında değerlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, - 29 Yaşını aşmamış - En az 1,70 boyunda - İletişim beceriler..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik-Sabit Gündüz-Suadiye / Fastfood Restaurant ilanlarına göz atabilirsiniz.Tepe Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. Özel Güvenlik-Sabit Gündüz-S..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

Kadıköy' de bulunan AVM projemiz için Güvenlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER : - Özel Güvenlik Kimlik Kartı Sahibi, - 35 yaşını aşmamış, - İletişim becerileri gelişmiş, - Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş, - Bay, Bayan, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Tepe Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

İş-kur işbaşı eğitim programı kapsamında AVRUPA ve ANADOLU yakasında bulunan BANKA şubelerinde değerlendirilmek üzere ; * SİLAHLI özel güvenlik kimlik kartı sahibi , * 32 Yaşını aşmamış , * En az 1,72 boyunda , * Son 6 ay içerisinde şirketimizde çalışmamış olan ,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Görgülü Grup

Görgülü Grup şirketlerimizden enerji sektöründe faaliyet gösteren IPC Mühendislik Ltd. şirketimizin Tuzla şubesinde istihdam edilmek üzere Muhasebeci arıyoruz. Adayımızda aradığımız özellikler: - Üniversite mezunu olmak - İmalat yapan bir şirkette muhasebecilik yapmış olmak..

Şirketimizin kalite departmanında istihdam edilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip '' KALİTE DOKÜMANTASYON SORUMLUSU ’’ aramaktayız. GENEL NİTELİKLER • Üniversite/MYO ilgili bölümlerinden mezun (Makina Ressamlığı, Makina Resim Konstrüksiyon, Teknik Öğretmenli..

İstanbul Anadolu / Tuzla GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

Gözen Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güvenlik Memuru ilanlarına göz atabilirsiniz.Gözen Güvenlik Hizmetleri Güvenlik Memuru ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Maltepe İdeal Özel Eğitim Merkezi

Ofis programlarını kullanabilen,Resmi yazışmaları yapabilecek,öğrenci işlerini koordine edebilecek,pazar hariç 6 gün çalışabilecek bayan eleman..