İstanbul Anadolu Müdür İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Müdür
İstanbul Anadolu / Pendik Elif Kitabevi

1972’den beri kitap ve kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren ve sektörünün liderlerinden olan şirketimiz bünyesinde PENDİK ŞUBESİ'NDE değerlendirilmek üzere; Mağazacılıkta benzer pozisyonda minimum 4 yıl tecrübeye sahip Tercihen kitap kırtasiye sektörü içersinide rol almş..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pizza Bulls

Pizzabulls şubelerinde görevlendirilmek üzere Bay/Bayan Restoran Müdürleri aranmaktadır. Fast food yada Pizza restorantlarında çalışmış tecrübeli adaylar aranmaktadır.Sektör tecrübesi olmayan adaylar kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Bu yüzden sektör tecrübesi olmayanların başv..

İstanbul Anadolu / Kartal Üçel Temel Eğitim Kurumları

Üçel Temel Eğitim Kurumları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Müdür ilanlarına göz atabilirsiniz.Üçel Temel Eğitim Kurumları Müdür ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Pizza Bulls

Pizza Bulls firmasının aktif ilanlarına veya diğer Restoran Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Pizza Bulls Restoran Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Hesaplı Marketleri

İSTANBUL ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDA BULUNAN ŞUBELERİMİZE DENEYİMLİ BÖLGE MÜDÜRLERİ VE MARKET MÜDÜRLERİ ALINACAKTIR..

İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

Umur Basım firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üretim Süreçleri Geliştirme Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Umur Basım Üretim Süreçleri Geliştirme Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..