İstanbul Anadolu Muhasebe İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Muhasebe
İstanbul Anadolu / Tümü ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren Kocaeli Gebze'de yer alan firmamızda Ön Muhasebe Elemanı olarak görevlendirmek üzere; KİŞİSEL DONANIM: -Üniversitelerin ilgili Lisans ya da Ön Lisans bölümlerinden mezun, -Ön Muhasebe/Büro alanında en az 3 yıl den..

İstanbul Anadolu / Tuzla Koçkaya Isı

Tuzla da bulunan fabrikamıza ETA programını kullanabilen ön muhasebe elemanı alınacaktır. yakın çevrede oturanlar tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evidea.com

İş Tanımı E-Ticaret sektöründe hızla büyüyen şirketimizin Muhasebe Departmanında satış faturası kesme, alış faturası işleme, cari mutabakatlar, e-fatura ve e-arşiv gibi alanlarda görev alacak 'Muhasebe Uzmanı/ Uzman Yardımcısı' arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler ..

İstanbul Anadolu / Pendik Sertaş Taşlama

ELEMAN NET ÜZERİNDEN YAPILMAYAN BAŞVURULAR DİKKATE ALINAMAYACAKTIR ! EN AZ LİSE MEZUNU SEKRETERLİK VE ÖN MUHASEBE KONUSUNDA TECRÜBELİ. PENDİK VE KAVAKPINAR CİVARINDA İKAMET EDEN. BİLGİSAYAR VE OFFİCE PROGRAMLARINI İLERİ DÜZEYDE KULLANA BİLEN AKIN SOFT BİLGİSİ OLAN ÖNCELİĞİMİZDİR....

İstanbul Anadolu / Ümraniye Irmak Metal

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA E FATURA,BANKA KREDİLERİ ÇEK- SENET VB.KONULARDA TECRÜBE SAHİBİ FİNANS AĞIRLIKLI ÇALIŞACAK MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ALINACAKTIR. NOT:ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ:08;30-18:30 ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Küchmann İç Ve Dış Ticaret

GENEL NİTELİKLER Ümraniye Yukarı Dudullu'da bulunan satış ofisimizde çalışmak üzere; - Lisans, Ön Lisans ve Ticaret Lisesi bölümlerinden mezun, - Temel finans ve muhasebe bilgisine sahip, - Muhasebe ve finans alanında en az 3 yıl tecrübeli, - MS Office ve..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

şirketimizin Muhasebe Departmanına şirketimize gelişim ve değişimde ivme katabilecek , karar verme , uygulama ve takip yeteneklerine sahip , ön muhasebe ve genel muhasebe bilgisi olan dinamik , enerjik adaylar aramaktayız. Adaylarımızda aradığımız özellikler: Ön muhasebe ve..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bilici Yeminli Mali Müşavirlik

İşin Detayı Sektörde 20 yıllık tecrübeye ve köklü bir geçmişe sahip olan Yeminli Mali Müşavirlik şirketimize ; * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden(İşletme, İktisat, Maliye vb.) mezun veya tam zamanlı çalışabilecek öğrenci, * Bu meslekte kariyer hedefleyen, öğrenme..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Irmak Metal

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA MUHASEBE VE FİNANS BÖLÜMÜNDE ÇALIŞACAK LOGO MUHASEBE PROGRAMINI BİLEN,ÇEK-SENET BANKA KREDİLERİ,E FATURA HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ TAKIM ÇALIŞMASINA UYUMLU BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANMAKTAYIZ...

İstanbul Anadolu / Tuzla Metal Servis Dan San Ve Tic Ltd Şti

GENEL NİTELİKLER - En az meslek yüksekokulu veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Tercihen Logo GO3 Ticari paket programını kullanabilen, - Tercihen Tuzla,Pendik,Kartal veya çevresinde ikamet eden, - Tercihen askerlikle ilişiği olmayan, - Ekip çalışmasına ..