İstanbul Anadolu Personel İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Personel
İstanbul Anadolu / Pendik Set Makina San. Ve Tic. A. Ş.

Fabrikamızın CNC bölümünde çalışacak *CAM yapabilecek, *Tercihen SolidCAM programı kullnabilen, *İmalat tecrübesi olan, *Askerliğini yapmış, *Çevresiyle iyi geçinebilen, Elemanlar işe alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tümü Hangroup Kocaeli

Firmamız İstanbul/Ankara/Kocaeli/Konya/Antalya/Adana illerinde temizlik sektöründe hizmet vermektedir.Bu illerde çalışmak isteyen personel ve ekip şefleri 0538 481 15 16 no'lu numaradana Bölge Müdürü Ayhan Yıldırım'a ulaşabilirler. Ücret bilgisi telefonda verilecektir. Firmamız personellerine M..

İstanbul Anadolu / Tuzla Deniz Aras Mesleki Eğitim Kursu

MUHASEBE DEPARTMANIN DA FİNANS BÖLÜMÜNDE TAHSİLAT YAPACAK DİKSİYONU DÜZGÜN, TAHSİLAT KONUSUNDA İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK OFİS PROGRAMLARINI KULLANABİLEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. EN AZ LİSE MEZUNU..

İstanbul Anadolu / Kartal Atalian Global Services Turkey

Şekerpınar'da otomobil yedek parça üretimi yapan bir fabrikada atık yönetimi yapabilecek personel aranmaktadır. Maaş 1295 + AGİ Servis ve Yemek bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tesla Araştırma Teknolojileri

Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, Alanında konuya teknik açıdan hakim, pratik, planlı ve ekip çalışmasına uyumlu, Yetiştirilmek üzere, yeni fikirlere açık, Ürünü geliştirebilecek, yeni fikirler sunabilecek, Kendine ve işine güvenen,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Firmamentum

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider donuk ekmek firmasının, Carrefour, Kipa, Migros, Akmar vs. gibi marketlerde , * Donuk halde ki baget ekmek, kruvasan, simit, poğaça vs. gibi ürünlerin pişirilmesi ( fırın yardımı ile 15-20 dk. ), * Pişirilen yiyecek..