İstanbul Anadolu Plasiyer İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Plasiyer
İstanbul Anadolu / Tümü Multimed İlaç Ltd. Şti.

İşin Detayı: Satış Pazarlama Personeli İşin Tanımı: *Belirlenen Bölgelerde 'Aktarlara' Yönelik Saha Satış ve Pazarlama Faaliyetlerini Yürütmek *Şirket Değerlerini Koruyup Müşteri Portföyünü Oluşturarak Şirketini Sahada En İyi Şekilde Temsil Etmek *Sorumlu Olduğu Bölged..

İstanbul Anadolu / Maltepe Ersoy Ticaret & Zeytincilik

İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden ( Tercihen Maltepe ve çevresi ) Sıcak Satış yapabilecek, Gıda maddeleri satışı yapmış ve bu sektörde deneyimi olan, Ticari araç kullanabilen ve gerekli belgelere sahip, Askerlikle ilişiği olmayan, Kefil ve Referans verebilen,..

İstanbul Anadolu / Tümü Mon Gıda

Evvie Chocolate bünyesinde çalışmak ve çikolata dağıtımını gerçekleştirmek üzere PLASİYER / ŞÖFÖR aranmaktadır. İş Tanımı: 1- Ürünlerin araçla dağıtım faaliyetlerini yürütmek, 2- Mevcut satış noktalarında azalan ürünlerin yerine sipariş çalışması yapmak, 3- Mevcut sat..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli Özlem Tavukçuluk

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; tavuk satışı için tecrübeli plasiyer eleman alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Çamlıca Gıda

TATLISU MAH.GÖKSU CAD.NO:10 ÜMRANİYE ADRESİMİZE ŞOFÖR VEYA PLASİYER ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Üsküdar Tavukçuluk

ÜSKÜDAR KİRAZLITEPE MAH.SİNDEKİ TAVUKÇULUK İŞYERİMİZE PLAİSYER ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Havuç Genç Odası

Havuç Genç Odası firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı (İstanbul Masko - Modoko Mağazaları ilanlarına göz atabilirsiniz.Havuç Genç Odası Satış Danışmanı (İstanbul Masko - Modoko Mağazaları ilanı için başvuru süresi dolmu..