İstanbul Anadolu Satış İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Satış

İş Tanımıİstanbul Anadolu Yakası Bağdat Caddesin'de bulunan Doğtaş Exclusive Mobilya Satış mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Üsküdar'da açılacak olan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Göztepe'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİstanbul Küçükbakkalköy'de bulunan DOĞTAŞ Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması, ..

İş Tanımıİş Açıklaması Türkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San.A.Ş’ ninDUDULLU mağazasının Market bölümünde Şarküteri elemanı olarak görevlendirilmek üzere, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk almayı ve ..

İstanbul Anadolu / Tümü TAMER TANCA MAĞAZACILIK A.Ş.

İş TanımıKEMAL TANCA olarak 1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış markamızın Tuzla Viaport Marina AVM' de bulunan mağazamız için perakendeciliği meslek olarak benimsemiş ve bu alanda kariyer yapmayı hedef..

İş TanımıAcente bünyesinde, belirlenen hedefler doğrultusunda potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamakAranan NiteliklerBireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası sektörünün öncüsü AvivaSA ailesinin bir temsilcis..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİstanbul Maltepe, Kartal, Kadıköy  bölgelerinde yer alan Migros, Mjet ve Macrocenter mağazalarımızda görevlendirmek üzere;Full Time Kasiyer olarak; Müşterileri güler ..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıAnadolu Yakasında bulunan Migros, Mjet Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere;Full Time "Kasap" olarak görev yapacak kişiler; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünl..

İstanbul Anadolu / Tümü KORKMAZ MUTFAK EŞYALARI

İş Tanımı Dış Ticaret Müdürüne Bağlı olarak, Kendisine bağlı Ülkelerde Pazar payını ve , Mevcut müşterilerini kapasitelerini artırmak Yeni Müşteriler kazandırmak. Aranan NiteliklerSektörde Düny..