İstanbul Anadolu Sorumlu İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Sorumlu
İstanbul Anadolu / Ümraniye Çınar Medikal

Çınar Medikal firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Çınar Medikal Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Erg Elektronik

Erg Elektronik firmasının aktif ilanlarına veya diğer İthalat İhracat Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Erg Elektronik İthalat İhracat Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Hakdoruk Mühendislik

Üniversitelerin İnşaat mühendisliği ya da mimarlık bölümünden mezun ve konusunda saha tecrübesi olan; Personel yönetim ve koordinasyonuna hakim, mağaza kurulum aşamalarını bilen, keşif alma, müşteriye onaylatma, hakediş hazırlama ve inceleme, kalite yönetimi,maliyet kontrolü ve şantiye yönetim..

İstanbul Anadolu / Tuzla Sonimak Makina

Birçok sektöre özel Makine imal eden firmamıza, *Mühendislik bölümlerinden mezun *Askerliğini tamamlamış *Çizim programlarına hakim *Üretimi yönlendirebilecek *Takip kapasitesi olan *Ehliyeti olan *Tercihen yabancı dil bilen *Yöneticilik vasıfl..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy TİSAN MÜHENDİSLİK PLASTİKLERİ

Tisan Mühendislik Plastikleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Plastik Enjeksiyon Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tisan Mühendislik Plastikleri Plastik Enjeksiyon Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Aybir Nakliyat

Aybir Nakliyat firmasının aktif ilanlarına veya diğer Operasyon Filo Araç Yönetim Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Aybir Nakliyat Operasyon Filo Araç Yönetim Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Pendik Pencom Bilgisayar Ve Güvenlik Sisemleri

-İnternetten satış yapmakta olduğumuz sitelerimize ve sanal mağazalarımızın bulunduğu n11, gittigidiyor sitelerinde ürün açıklaması ve görselleri girecek, -Ürün satışlarını yapacak -Müşterilerin siparişlerini takip etme, ürünlerin kontrolü ve fatura kesiminden kargolanmasın..

İstanbul Anadolu / Pendik Viking Deniz Malzemeleri

Viking Deniz Malzemeleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Viking Deniz Malzemeleri Depo Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Otak Gıda

ÖN Muhasebe konusunda deneyimli bayan personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ea Güvenlik Tesis Ve Bina Yönetimi

OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI KONUSUNDA DENEYİMLİ, ÖN MUHASEBE BİLEN, PERSONEL ÖZLÜK İŞLERİNİ YAPABİLECEK, PERSONEL PUANTAJ VE BORDROLARINI YAPABİLECEK, SGK GİRİŞ-ÇIKIŞLARINA HAKİM, OPERASYON YAPABİLECEK AKTİF SÜRÜCÜ OLAN, BAY VE BAYAN OPERASYON VE İNSAN KAYNAKLARI UZMANI ALINACAKTIR...