İstanbul Anadolu Teknik Ressam İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Teknik Ressam
İstanbul Anadolu / Pendik Eren Makina Asansör İmalat San.

40 YILLIK ASANSÖR İMALAT-İHRACAT VE SATIŞINI YAPAN ŞİRKETLER GRUBUMUZUN BÜNYESİNDE, TECRUBELİ VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE, İŞİNİ SEVEN VE ÖĞRENMEYİ HEDEFLEYEN, PENDİK-KURTKÖY CİVARINDA OTURAN BAYAN ELEMANLARA İHTİYACIMIZ VARDIR. TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mimarist Dizayn Yapı San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Mimarlık ofisimizde görevlendirilmek üzere; * Belediyeler için Mimari Uygulama projesi çizip, hazırlayabilecek, * Autocad e hakim, * Genç, dinamik, öğrenmeye ve gelişmeye açık, sorumluluk sahibi, * Tercihen tecrübeli, * Anadolu yakasında ikamet eden, Teknik Ress..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Op. Dr. Eser Aydoğdu

Ataşehir veya yakınlarında ikametgah eden 25-40 yaşlarında temizlik elemanına ihtiyacımız vardır . Asgari Ücret + Ssk + Yemek..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bcb Otomasyon Ürünleri

Hidrolik ekipman üretimi ve yurtiçi/yurtdışı satışını gerçekleştiren firmamızın, İMES ve İTOSB fabrikamızda görev alacak, aşağıdaki niteliklere sahip '' Teknik Ressam/ Ar&ge Teknikeri/Mühendisi'' aranmaktadır; Üniversitelerin Makine, Makine Ressamlığı veya benzer bölümlerinden mezun,..

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

SOLİD WORKS BİLEN TECRÜBELİ TEKNİK RESSAM PERSONEL ALINACAKTIR.TUZLA OSB..

İstanbul Anadolu / Maltepe Pozitif Proje Elektrik Proje Tasarımı

Genel nitelikler: Faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe; -Oteller -Çok Amaçlı Kompleksler -İş Merkezleri, Ofisler -Finans Merkezleri, Bankalar -Hava alanları -Hastaneler, Sağlık Merkezleri -Konutlar, Rezidanslar, Villalar -Alışveriş Mer..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Bayraktar Mühendislik

- ÜNİVERSİTELERİN VEYA YÜKSEK OKULLARIN ELEKTRİK BÖLÜMÜNDEN MEZUN (TEKNİK RESSAM, TEKNİKER, ÖĞRETMEN) - ÇOK İYİ DERECEDE AUTOCAD BİLEN - EN AZ 2 İLE 5 YIL TECRÜBELİ - TERCİHEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI VE DEVLET PROJELERİNE HAKİM - KONUT, AVM, SPOR KOMPLEKSİ PROJELERİNE..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artel Elektrik

MAĞAZA VE OFİS İŞLERİ YOĞUNLUKLU - ELEKTRİK TESİSAT (KUVVETLİ AKIM - ZAYIF AKIM ) PROJESİ ÇİZEBİLECEK - AUTOCAD PROGRAMINA HAKİM - BAY/BAYAN ELEKTRİK MÜHENDİSİ VEYA TEKNİK RESSAMI ARANMAKTADIR. İŞYERİ KOŞUYOLU ÜSKÜDAR'DADIR...

İstanbul Anadolu / Beykoz Planet Teknik Elektromekanik

Mekanik Tesisat ve taahhüt işlerin de çalışmak üzere *Mekanik tesisat projelerinin hazırlanmasında keşif , teklif ve satın alma konularına hakim makine mühendisi ve makine teknikeri *Mekanik Tesisat saha uygulamaların da 2 yıl deneyimli, şantiye şefliği pozisyonunda çalışacak m..

Proje Taşımacılığı, ağır yük kaldırma, vinç kiralama ve montaj sektöründe faaliyet göstermekte olan firmamıza; montaj planlarını, yol etütlerini hazırlamak, imalat resimlerini oluşturmak üzere teknik ressama ihtiyaç vardır. Teknik Ressam • Meslek Yüksek Okullarının ve/veya Mesl..