İstanbul Anadolu Teknik Uzman İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Teknik Uzman

İş Tanımı  İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızın projelerinde görevlendirilmek üzere bağlı olduğu birimde elektrik ile ilgili bakım ve onarım işlerini yapacak,tüm ekipman ve cihazların kontrolünü ve sürekli çalışır halde tutulmasını sağlayacak,''Elekt..

İstanbul Anadolu / Tümü Ark İnşaat

İş Tanımı Teknik projelerin planlama, şartname hazırlanması, ihale ve uygulama süreçlerinde aktif rol almak, Proje uygulama alanları ve inşaatlarının koordinasyonunda inisiyatif alabilmek ve İSG mevzuatına hakim olunması, ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıElektrikAranan NiteliklerKonut, avm, iş merkezi,fabrika yada hastane inşaatında çalışmış;  şefleri aranmaktadır...

İş TanımıHEITEC 1984 yılında Almanya'da kurulmuş otomasyon sektörünün lider firmalarından birisidir. 2005 yılından bu yana Türkiye'de hizmet vermektedir. HEITEC, Alman teknolojisini ve disiplinini Türk mühendisliğinin zeka ve becerisiyle harmanlayarak hem yurt içinde hem ulus..

İstanbul Anadolu / Tümü DOKTOR SADIK AHMET HASTANESİ

Aranan Nitelikler En az ilköğretim mezunu, Tercihen sağlık sektörü deneyimi olan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Disiplinli,sorumluluk sahibi,ekip çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış...

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe lider iş makinası kiralama firması için FORKLİFT BAKIM TEKNİSYENİ arayışımız bulunmaktadır. Proje kapsamında var olan forkliftlerin bakımını yapmak. Arızaları firma genel merkez servis departmanına bildirmek. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Anadolu Yakasında İkamet eden Minumum 10 yıllık tecrübe sahibi, Tercihen toplu konut ,AVM , otel, hastane  projelerinde uygulama ve proje yönetimi tecrübesi olan, ..

İstanbul Anadolu / Tümü VESTEL ELEKTRONİK A.Ş.

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü Vestel Ticaret A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz En az meslek lisesi mezunu Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tama..