İstanbul Anadolu Tekniker İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Tekniker
İstanbul Anadolu / Sancaktepe Hacıosmanoğlu Mermer Granit

Hacıosmanoğlu Mermer Granit firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mermer Cnc Makine Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Hacıosmanoğlu Mermer Granit Mermer Cnc Makine Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Beykoz Hayat Yıldızı

Avrupa ve Anadolu yakasında hizmet verdiğimiz projelerimizde ambulansta ve revirlerimizde çalışacak Paramedik-Att aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Paykom Bilgisayar

Bilgisayar firmasına yetiştirilecek teknik eleman ( Meslek Teknik Lisesi elektronik / bilgisayar mezunu tercihimizdir) askerlik şartı yoktur, Kadıköy - Mecidiyeköy bölgesinde metrobüs güzergahında oturan, iş saatlrine uyacak ( 08:30 -19:00 pazartesi - cumartesi) genç..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Brandis

Ön lisans veya meslek liselerinin elektrik, elektronik, mekatronik alanlarından mezun Arıza, bakım-onarım ve elektrik konusunda en az 2 yıl deneyimli Tercihen M.E.B. onaylı belgeleri olan (Ustalık, kalfalık, elektrik) Buhar kazanları, Çay makineleri imalatı ve kaynak i..

İstanbul Anadolu / Maltepe Akterm Mekanik Proje

Genel nitelikler: · Yüksek okulların ilgili bölümlerinden mezun · Sıhhi, havalandırma, yangın, ısıtma, soğutma, VRV klima, Endüstriyel Mekanik tesisatlar vb. tesisatların uygulamalarına hakim, · Tercihen en az 2-3 yıl deneyimli, · Şantiye, taş..