İstanbul Anadolu Usta İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Usta
İstanbul Anadolu / Beykoz Göksu Elektrik

SEKTÖRDE DENEYİMLİ İŞİNİ TERTİPLİ VE DÜZENLİ YAPAN İŞİNİ BENİMSEYEN KALFA VE USTALAR ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bortek Mühendislik

İstanbul / Ümraniye civarında ikamet eden Mesleğinde iyi yetişmiş , Mesai saatlerine uyacak olan ve iş disiplinine sahip, Sorumluluk sahibi Seyahat engeli olmayan Askerlik engeli olmayan, Mekanik tesisat- (Sıhhi tesisat, doğalgaz tesisatı, kalorifer tesisa..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Koray Tel Örgü Ve Çit Sistemleri

Tel örgü ve çit sistemleri alanında faaliyet gösteren firmamıza projelerimizde çalıştırılmak üzere Askerliğini yapmış, Daha önce tel çit, demir doğrama, korkuluk montajı yapmış, kaynak, matkap, hilti kullanabilen, kaynak, vidalama, tel bağlama gibi işleri yapabilecek..

İstanbul Anadolu / Pendik Teknonorm Mühendislik

Pendik ilçesi Kurtköy semtinde faaliyet gösteren firmamızda Hidrolik konusunda tecrübeli arkadaşlara ihtiyaç duymaktayız. • Hidrolik bilgisi olan, Tecrübeli • Hidrolik sektöründe çalışma arzusu olan, • Tercihen Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi yada Meslek Yüksekokul Mezunu..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Şengöz İnşat

Ataşehir-Küçükbakkalköy-İçerenköy Civarında Şantiyemizde Görevlendirilmek üzere; Teknik Lise veya dengi meslek liselerinden mezun,(Sıhhi Tesisatçı ve Kazancı belgesi olan) Benzer en az 2 yıl çalışmış olan, Konularında minimum ,3 yıl deneyime sahip olan, Ekip çalışmasın..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Şengöz İnşat

Ataşehir-Küçükbakkalköy-İçerenköy Civarında Şantiyemizde Görevlendirilmek üzere; Endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik bölümlerinden mezun olmak, En az 5 yıl iş tecrübesine sahip olmak(alanında deneyimli), Askerlik gö..

İSTANBUL Anadolu Yakasının önemli konut ve endüstriyel tesis projelerinde çalıştırılmak üzere ve konut elektrik iç tesisatı için; - Planşe, desant, kuvvetli akım tesisatı konusunda en az 5-8 yıl tecrübeli, - Zayıf akım (Telefon, Data, Uydu, Kamera, Diafon v.b. ) tesisatında tecrübeli,..

İstanbul Anadolu / Maltepe Bostancı Buhara Et Lokantası

Et lokantamızda çalışmak üzere Lahmacun Ustası aranmaktadır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Armony Mobilya

Tasarım mobilya üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren firmamızın fabrika üretim bölümünde üretimde çalışacak USTALAR, KALFALAR alınacaktır. -Mobilya sektöründe deneyimli veya az deneyimli -Minifix ile üretime yatkın, -Dekorasyonda çalışmış, -Proje okuy..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy 98 Atelier

FİRMAMIZDA SOSYAL İMKANLARA SAHİP YEMEK+SGK+YOL VE DOLGUN ÜCRET VERMEKTEYİZ. EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, UZUN SÜRE ÇALIŞABİLECEK MOBİLYA DEKORASYON USTALARI VE KALFALARI ARAMAKTAYIZ..