İstanbul Anadolu Web Master İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Web Master

Pendikte faaliyet gösteren ajansımıza Tam zamanlı, - Programlama mantığını ve algoritma yeteneği olup programlama dili ve framework saplantısı olmayan. - Problem çözme yeteneğine sahip. - Bir sorunla karşılaştığında çözüme ulaşabilmek adına ihtiyacı olan anahtar kelimeleri kolayca..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Stone Panel

Firmalarımızın Web Sitelerinin sürekli Güncel Tutabilecek yeni tasarım yapabilecek. - Minimum 3 yıl deneyimli, - Web sitesi tasarlarken denge, tipografi, simetri, renk teorisi, sayfa düzeni ve yerleşimi gibi konulara hakim ve uygulama deneyimi olan, - Yaratıcı, araştırmacı, ..

İstanbul Anadolu / Kartal Kıraç Mağz Moda Tekstil

markamızın satış sitesini takibini yapabilecek deneyimli grefik ve yazılım bilgisine sahip web master aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Optimum Medya Ve Reklam Tanıtım Hiz. A. Ş.

Gelişime açık, özgüven sahibi, sonuç odaklı çalışan WORDPRESS + HTML + CSS Daha önce çalıştığı projelere ilişkin referanslar sunabilecek, (Referanssız CV’ler dikkate alınmayacaktır) Sosyal Medyaya Hakim, SEO hakkında bilgi sahibi olan Benzer bir pozisyonda en az 1 yıl ..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Mckare Yazılım

Firmamızın web tabanlı kurumsal ölçekteki uygulamalarında görevlendirilmek üzere, backend ve frontend developer arıyoruz. Her iki pozisyon için aranan genel özellikler; - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - Alanında en az iki yıl deneyimli, - Erkek ada..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Bosphorus Media

Web Tasarım Ajansımıza Front-end development takım arkadaşları alınacaktır. • Front-end development alanında en az 2 yıl deneyimli • HTML5, CSS/CSS3, JS dillerine hakim • Tercihen Responsive tasarımlar (bootstrap) konusunda bilgi sahibi • Detaylara önem veren • ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Mucizefikir

Mucizefikir Bilişim Bünyesinde Çalışmak Üzere; Web Tasarım konusunda bilgi sahibi (HTML, CSS) veya temeli olup, yetiştirilmek isteyen arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Tercihen Photoshop & Illustrator bilgisi olan; Mucizefikir'de çalışmak bir ayrıcalıktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Rotax Reklam

2013 yılından bu yana Bilişim sektöründe Hizmet veren firmamıza deneyimli Webmasterlar aranmaktadır. Ekip ruhuna sahip, çözüm odaklı iş arkadaşları aramaktayız. Bilmesi gereken programlar; HTML Css Php Javascript Ajax Sigorta + yemek + maaş..

İstanbul Anadolu / Kartal Kıraç Mağz Moda Tekstil

markamızın satış sitesini takibini yapabilecek deneyimli grefik ve yazılım bilgisine sahip web master aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Evgör Mobilya

Evgör Mobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Master ilanlarına göz atabilirsiniz.Evgör Mobilya Web Master ilanı için başvuru süresi dolmuştur...