İstanbul Anadolu Yetkili İş İlanları

Şehir: İstanbul Anadolu Pozisyon: Yetkili
İstanbul Anadolu / Maltepe Tabela Art

- En az lise Mezunu - Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli - " AKINSOFT " kullanabilen, - İkna kabiliyeti yüksek, >İŞ TANIMI: - 15 kişilik personele sahip firmamızın, Muhasebede tek birey olarak ön muhasebe departmanını sorunsuz bir şekilde yürütebilece..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özsu Dış Tic Ltd Şti

Şirketimiz Pireli ve Petlas yetkili satıcısıdır, Kurumsal filo kiralama şirketlerin tüm Türkiye'deki araçlarının lastiklerini tedarik etmekteyiz, Bankaların tüm Tükiye' deki araçlarının lastiklerini tadarik etmekteyiz, İnternet sitelerinin (Hepsiburda,N11,Gittigidiyor,ePTTAVM)..

İstanbul Anadolu / Tümü KOMŞU FIRIN

Komşu Fırın firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vardiya Yetkilisi / Fırın Müdürü ilanlarına göz atabilirsiniz.Komşu Fırın Vardiya Yetkilisi / Fırın Müdürü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Pendik Ahzen İnşaat - Mavi Kule

Bünyemizde muhasebe sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere ; Genel Özellikler : - Tercihen Ticaret Lisesi kökenli , Muhasebe alanında en az 5 yıl tecrübeli - MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Muhasebe programlarında deneyimli - Cari hesap ta..

İstanbul Anadolu / Maltepe Özsu Dış Tic Ltd Şti

Özsu Dış Tic Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Özsu Dış Tic Ltd Şti Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...