İstanbul Avrupa Akademisyen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Akademisyen
İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere "Kimya Öğretmeni" alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili öğretmenlik bölümlerinden mezun, Pedagojik Formasyon belgesine sahip Alanında en az 3 yıl deneyim sah..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''İngilizce Öğretmeni' alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili öğretmenlik bölümlerinden mezun,Pedagojik Formasyon belgesine sahip,Microsoft Office programlarını v..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''Sınıf Öğretmenleri' alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin 'Sınıf Öğretmenliği' lisans bölümünden mezun, Microsoft Office programlarını ve ofis araçlarını çok iyi derecede k..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''Teknik Personel" alınacaktır.Aranan Nitelikler Tercihen lise mezunu, Minimum 5 yıl benzer işlerde çalışmış, yeterli tecrübeye sahip, Boya işinde deneyimli,..

İstanbul Avrupa / Tümü DAHİLER KOLEJİ

İş TanımıBeylikdüzü Kampüsümüz'de görevlendirilmek üzere ''Fen Bilgisi Öğretmenleri' alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin bölümlerinden mezun, Pedagojik Formasyon belgesine sahip Alanında en az 3 yıl deneyim sahibi, ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBeylikdüzü lokasyonunda yapacağımız sınav için, 3. ve 4. sınıf öğretmeni, "Sınav Gözetmenleri" görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler*3. sınıf veya 4. sınıf öğretmeni olmak *Sınıf öğretmeni olmak ..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıHadımköy de kurulan yeni okulumuz için branş öğretmenleri,sınıf öğretmenleri ve personel alınacaktırAranan Niteliklergüler yüzlü,işini seven,veli ve öğrenci ilişkileri iyi olan düzgün bireyler..

İş TanımıDilko English, 1977 yılından beri eğitim sektöründe tüm dil alanlarında  hizmet vermektedir.Aranan NiteliklerŞişli Mecidiyeköy'de bulunan DİLKO ENGLISH yabancı dil kurumumuzda full-time olarak çalışmak üzere İngilizce öğretmeni alımı y..

İstanbul Avrupa / Tümü Sınav Eğitim Kurumları

İş TanımıFlorya Şenlikköy' de Butik Konseptte eğitim veren "Sınav Özel" Kurs Merkezimiz için; Tam zamanlı çalışabilecek, TEOG, YGS, LYS ve Okul Destek odaklı her sınıf seviyesinde konusuna hakim, deneyimli, güleryüzlü, öğrenci-veli ile sorun yaşamayacak, yoğun çalışma temposu..

İstanbul Avrupa / Tümü Mecidiyeköy Sınav Lisesi

İş TanımıMECİDİYEKÖYDE BULUNAN LİSEMİZDE ÇALIŞACAK TARİH ÖĞRETMENİ.Aranan Nitelikler ALANINDA UZMAN, YOL PROBLEMİ OLMAYAN, DİKSİYONU DÜZGÜN,..