İstanbul Avrupa Aşçı Yardımcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Aşçı Yardımcısı
İstanbul Avrupa / Bahçelievler Arkabahçe Cafe & Restoran

Bahçelievler Çalışlar caddesinde bulunan kafe-restoranımıza dünya mutfağı, kahvaltı, tatlı menülerinde çalışacak vardiya dönüşümü yapabilecek aşçı/aşçı yardımcısı alınacak sabah vardiya saatleri 08:00-18:00 akşam vardiyası saatleri 14:00-24:00 lütfen cv. gön..

İstanbul Avrupa / Eyüp Sesa Catering

YENİ PROJEMİZDE YATILI OLARAK AŞÇI,YARDIMCISI PERSONEL ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Fatih Türkerler Gıda Ltd. Şti.

Eminönü/Sirkeci'de faaliyet göstermekte olan restoranımız için Sigara Kullanmayan, Eli mutfak işine yatkın, Hijyen kurallarına dikkat eden, temiz ve titiz, Hafta sonu, cumartesi-pazar çalışma için engeli bulunmayan İşini severek yapacak, Pratik ve Çalışkan aşçı..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bakırkoy Kazan Lokantası

BAKIRKÖYDE İSTANBUL CADDESİNDE FAALİYET GÖSTEREN SELF-SERVİS LOKANTAMIZ İÇİN HEM YEMEK TEZGAHINA HEMDE IZGARAYA BAKACAK NİTELİKTE OLMALIDIR. ERKEK YARDIMCI USTA ARANIYOR.. SÖZ KONUSU ELEMANIN BU İŞİ DAHA ÖNCEDEN ENAZ 1 YIL YAPMIŞ OLMA..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Artizan Gıda

Maslak'ta yeni açilacak olan fast food restaurantimiza genç, dinamik, yenilige açık, dışa donük, mutfakta deneysel çalisabilecek arkadaşlar ariyoruz - salata bar - çorba - fast food - makarna..

İstanbul Avrupa / Esenler Garden Teras Restaurant

Garden Teras Restaurant firmasının aktif ilanlarına veya diğer Aşçı Yardımcısı ilanlarına göz atabilirsiniz.Garden Teras Restaurant Aşçı Yardımcısı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..