İstanbul Avrupa Barista İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Barista
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Shaya
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Shaya

İş Açıklaması Bayrampaşa AXİS AVM' de açılacak mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar (Servis Elemanları)" arıyoruz. ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Lunch Box

İş açıklaması: Dünya mutfağı üzerine sektörde faaliyet gösteren LunchBox restoran zincirinin 212 AVM şubesi için deneyimli barista aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Güneşli'ye ulaşım sorunu olmayan, - Dışa dönük, sos..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Kahve Dünyası

Minimum lise mezunu En az 1 yıl tecrübeli Esnek çalışma saatlerine uyumlu Takım çalışmasına yatkın İnsan ilişkileri ve iletişim becerisi güçlü Diksiyonu düzgün, güler yüzlü Kişisel görünümüne özen gösteren Tercihen askerliğini tamamlamış (erkek adaylar için)..

Kahveci dükkanımızda görevlendirilmek üzere En az lise mezunu Tüm Kahve yapımları konusunda deneyimli Latte art yapabilen Prezentabl Müşteri ilişkileri kuvvetli Deneyimli BARİSTA arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Derka Restaurant Mado Şubeleri

ŞUBELERİMİZDE ÇALIŞTIRMAK ÜZERE, 19-29 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, KAHVE SUNUM VE ÇEŞİTLERİNİ BİLEN BARİSTALAR, 19-32 YAŞLARI ARASINDA, SEKTÖRDE EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ, TEZGAH DÜZENİ,ÜRÜN HAZIRLAMA,SATIŞ VE ÜRÜN SUNUMU HAKKINDA G..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Shaya

Shaya İş Açıklaması BEŞİKTAŞ Lokasyonların da bulunan MAYADROM mağazamızda dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içeceklerimizi ve onlara eşlik eden enfes yiyeceklerimizi, güleryüzlü hizmetleriyle misafirlerimize sunacak, kahveye ve insana tutkulu "Baristalar (Servis El..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Shaya