İstanbul Avrupa Bilgisayar Programcısı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bilgisayar Programcısı
İstanbul Avrupa / Bakırköy Gazi Turizm

Şirket / İş Tanımı Seyahat ve Tatil konularında hizmet veren Gazi Turizm Seyahat Acentesi' nde 'Bilgi İşlem Sorumlusu’ pozisyonunda birlikte çalışacağımız Bay/Bayan takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Web tabanlı uygu..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Elekse Fatura Ödeme

• MYO ların yada Üniversitelerin Bilgisayar ve ilgili bölümlerinden mezun, • En az 2 yıl iş tecrübesi olan, • Müşteri ile doğrudan iletişim kurma deneyimine sahip ve bu süreci etkili şekilde yürütebilecek, • İş takibi ve sonuçlandırma konusunda yetkin, • Yazılı ve sözlü ileti..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Technolife Bilişim Sistemleri

• Firmamız AR-GE ve Yazılım Geliştirme departmanında çalışacak; • JAVA ve.net ortamında ileri seviye ürün geliştirebilecek, • Web teknolojilerine ve Database teknolojilerine ileri seviyede hakim, • Tercihen C bilen ve elektroniğe ilgi duyan, • Alanında en az 3 yıl tecrübeli,..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Sarem Makina San. Tic. Ltd. Sti

MAKİNA OTOMASYONU - Otomasyon alanında projeden saha uygulamasına kadar deneyim sahibi olan, - - PLC konusunda deneyimli veya PLC alt yapısı olan, - Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, - Analitik düşünce yapısına sahip otomasyon muhendıslerı alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Güngören Vapur Tekstil

İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAKİ firmamıza; - En az lise mezunu - Ön muhasebe alanında en az 1-2 yıl tecrübeli - NEBİM WİNNER programını bilen - Ms Office programlarını kullanabilen - Diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli - Çözüm odaklı - Detaylara önem ver..

İstanbul Başakşehir'deki merkezimizde tam zamanlı olarak çalışmak üzere, sosyal medyadan pazarlama yapabilen, grafik becerisi olan kalıcı olarak personel alınacaktır. Başı açık yada kapalı olabilir. Hayırlı olması dileği ile......

İstanbul Avrupa / Esenler Tao Tekstil San Ve Tic Ltd Sti

Firmamıza tekstil konfeksiyon yazılım programlarını daha önce kullanmış, muhasebe konusunda bilgisi olan bayan eleman alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Als Dil Okulları

ALS Group Dil Kurslari olarak Istanbul ve Antalya'da dil kursları çalıştırıyoruz.Yurtdışı ve Yurtiçi öğrencilere eğitimler veriyoruz . Aynı zamanda eğitim fuarları organize ediyoruz. şirketimize tam zamanlı, site yapacak ve güncelleyecek, google adwords takibi yapacak,facebook reklamalar..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Akyaka Ltd

Psikolojik eğitim ve danışmanlık alanında faaliyet gösteren markamız Pisikonet.com alan adıyla yayında olan sitemizin geliştirilmesi mevcut yazılıma hakimiyet ve googlede ilk sıra için ceo çalışması gibi çeşitli görevlere..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Helezon

Android / IOS Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı İş Tanımı Geliştirmiş olduğumuz özel yazılım projelerimizin mobil uygulamalarını hazırlamak konusunda etkin rol üstlenecek, mesleğini tutku ve heyecanla yürüten, iletişimi pozitif, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk üstlenebilen tak..