İstanbul Avrupa Bulaşıkçı İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Bulaşıkçı
İstanbul Avrupa / Tümü Lider Kadro Turizm Organizasyon

5 YILDIZLI OTELLER VE SOSYAL TESİSLERDE ÇALIŞABİLECEK BULAŞIKÇILAR ALINACAKTIR... * GÜNLÜK VE HAFTALIK İŞLERDE ÇALIŞABİLECEK * TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ * BAY BULAÇIKCI * İSTANBUL AVRUPA YAKASI VE ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN ARKADAŞLARI BEKLİYO..

İstanbul Avrupa / Şişli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

Genel Nitelikler Temizlik ve hijyen kurallarına özen gösteren, Yapılacak işe engel bir sağlık problemi bulunmayan, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Mutfak bulaşıkhanesinde görev almış, Tercihen Bayan, Gıda ve perakende Sektörün devlerinden bir..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bybeyaz Döner

Döner firmasının mutfağında hazır ürünlerin pişirilmesi ve bulaşık yıkanması için yardımcı bayan personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

Şişli 1.levent Metrocity avm de bulunan şubemize bulaşıkçı alınacaktır. görüşmeler şubede yapılacaktır. Başvurular şube müdürümüze şahsen yapılmalıdır. Şb.Müd. Tel: 0534 841 3131 Alper bey : 0533 409 0188 Serkan bey..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Chatal Restaurant

Dünya Ticaret Merkezindeki Restaurantımızda Tam Gün ve / veya Yarım gün Çalışacak Bay/ Bayan Bulaşıkçı aranıyor. Çalışma Gün ve Saatleri: Hafta içi 08:00 – 18 :00 (Cumartesi – Pazar ve Tatil Günleri Çalışma Günü Değildir) Yarım gün Çalışma gün ve saatleri 10:30-15-30..

İstanbul Avrupa / Şişli TAVUK DÜNYASI

Mecidiye köy Trump avm de bulunan şubemize bay bulaşıkçı alınacaktır. görüşmeler şubede yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılmalıdır. tel:0542 568 86 58..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

- Ulus bölgelerinde olan okul projelerimizde çalışmak üzere - Temizlik ve titizliğe önem veren, - Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, - Ulaşım sorunu olmayan. Karakazancı / Bulaşıkçı çalışma arkadaşı aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Şişli Atalian Global Services Turkey

Avrupa bölgesi Taksim civarında ikamet eden, 20 - 45 yaş aralığında, Hijyen kurallarına uygun çalışacak AVRUPA YETERLİLİK ÇERÇEVESİ (AYÇ) REFERANS SEVİYESİ 2 sahip, Bulaşıkhane görevlisi olarak çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Kahve Dünyası

Daha önce benzer konuda deneyimli, İşinde titiz,pratik hijyen konusunda duyarlı, Esnek çalışma saatlerine uyumlu Bayan. ürkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın İstanbul YEŞİLKÖY'de bulunan mağazasında, Kahve ünyası Ailesine da..