İstanbul Avrupa Depo İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Depo
İstanbul Avrupa / Başakşehir Bilkay Grup

İş Tanımı İkitelli' de bulunan Merkez Depomuzda görev almak üzere Takım Lideri arayışımız bulunmaktadır. Ürün gamı: Kitap ve kırtasiye malzeleri -Stok ve ürün takibinin yapılması, -Ekip çalışanlarından sorumlu olmak, -Mağaza ve online kanallardan g..

İstanbul Avrupa / Şişli Bilkay Grup

Türkiye geneline İnternet siteleri ve mağazaları aracılığıyla kitap satışı yapan firmamız için ''İKİTELLİ -Organize Sanayi Bölgesinde'' bulunan merkez deposunda görev alacak, SABİT VARDİYA sistemiyle çalışabilecek takım arkadaşları arıyoruz. *Başvuru yaparken çalışmak istediğiniz vardiy..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Metal Mühendislik

HADIMKÖY ' DE BULUNAN FİRMAMIZA; DEPO SORUMLUSU, PROFESYONEL STOK TAKİP , GİRİŞ ÇIKIŞ TAKİBİ KONUSUNDA UZMAN PERSONEL ALINACAKTIR.TERCİHEN,ARNAVUTKÖY,HADIMKÖY,ESENYURT,BEYKENT,BEYLİKDÜZÜ CİVARINDA İKAMET EDEN ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Şişli Sinye Tekstil (Dewberry)

Şişli Osmanbey'de bulunan erkek giyim firmamıza depoda mal sevkiyatına yardımcı olacak, tercihen daha önce barkod sistemi kullanmış kişi aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Juen Market

E ticaret yapan firmamız bünyesinde depomuzda görevlendirilmek üzere eleman alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Demiray Dış Ticaret Pazarlama

KESİNLİKLE DEPO KONUSUNDA TECRÜBELİ DEPO ELEMANI E-ticaret deposuna; (online perakende ve toptan ürün satışında 10 yıllık firmamıza) Depo süreçlerine hakim, Stok giriş çıkış mantığına hakim, İade kabul mantığını kavramış, Kargo ve paketleme personelini yönlendirecek..

İstanbul Avrupa / Şişli Lojiplatform E-Ticaret Hizmetleri Aş.

LojiPlatform E Ticaret Hizmetleri A.Ş. Şişli Esentepe gida deposunda görevlendirilmek üzere; •En az lise mezunu, •Tercihen Ürün Toplama, Paketleme, Kontrol ve Faturalama işlemlerinde deneyimli, •Takım çalışmasına inanan, •Erkek adaylar için Askerlik hizmetini tamamlamı..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Güven Civata & Vida

Güven Civata & Vida firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Paketleme Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Güven Civata & Vida Depo Paketleme Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..