İstanbul Avrupa Eğitim-Öğretim İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Eğitim-Öğretim
İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursu İstanbul BEŞİKTAŞ temsilciliğinde görevlendirilmek üzere yarı zamanlı ve tam zamanlı; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyat..

İstanbul Avrupa / Tümü TEXİM

Aranan NiteliklerTekstil sektöründe dünya markalarına triko üretimi yapan firmamıza, Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun, Üretim Planlama konusunda en az 10 yıl tecrübeli, Analitik düşünen, planlama ve organizasyon becerileri kuv..

İstanbul Avrupa / Tümü ŞİRİNEVLER SINAV LİSESİ

İş TanımıYGS LYS hazırlık alanında Aranan Nitelikler Bilgisayarı etkin bir şekilde kullanabilen - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Lise grubu öğrencilerin yaş özelliklerini bilen - Veli ile iletişi..

İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıBAYRAMPAŞA UĞUR TEMEL LİSESİ'NEAranan NiteliklerYGS-LYS KONULARINA HAKİM ÖĞRENCİ İLE İLİŞKİSİ KUVVETLİ DİKSİYONU DÜZGÜN  DİSİPLİNLİ BİYLOJİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Tümü İlk Akademi

İş TanımıUluslararası bir Montessori Anaokulu olan ÖZEL MUTLU PANDA MONTESSORİ ANAOKULU Türkiye’de en iyi okul öncesi eğitim programlarını uygulayan anaokulları arasında olmak hedefiyle yola çıkmıştır. AKATLARDA bulunan anaokulumuzda görev yapmak üzere "Anaokulu Öğretme..

İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıKAĞITHANE FİNAL ÖZEL ÖĞRETİM KURSU'NAAranan NiteliklerHER BRANŞTAN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR. İŞ AHLAKINA UYGUN DİSİPLİNLİ ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE SAHİP MESLEĞİNİ SEVEN ÖĞRENCİ İLE İLETİŞİMİ K..

İstanbul Avrupa / Tümü ÇÖZÜM OKULLARI

İş TanımıKağıthane Şubemizde görevlendirilmek üzere üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun öğretmen alımı yapılacaktır.Aranan NiteliklerMilli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi kendisine görev edinmiş,  İdea..

İş Tanımı    Amerikan Kültür Anaokulları İstanbul Etiler Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; YARDIMCI ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler• lise ve dengi okullarının Çocuk Gelişimi bölü..