İstanbul Avrupa Eğitim İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Eğitim
İstanbul Avrupa / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıUĞUR DERSHANELERİ BEYLİKDÜZÜ ŞUBEMİZDE 2013 - 2014 EĞİTİM YILINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZEREALANINDA TECRÜBELİ, SBS BRANŞINDATÜRKÇEMATEMATİKFEN VE TEKNOLOJİSOSYAL BİLGİLERİNGİLİZCEÖĞRETMENLERİ ALINACAKTI..

İstanbul Avrupa / Tümü Şafak Okulları

İş TanımıŞAFAK OKULLARI ANAOKULU-İLKÖĞRETİM (KÜÇÜKKÖY/GAZİOSMANPAŞA)Aranan NiteliklerDiksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek,iletişimi iyi,görünüşüne önem veren,ekip çalışmasına uygun,güler yüzlü çalışma arkadaşı arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Tümü Şafak Okulları

İş TanımıÖzel Şafak Okulları  Meslek lisesi ve Anadolu Lisemizdegörevlendirilmek üzere Fizik ÖğretmeniAranan NiteliklerAlanında uzman,insan ilişkileri ve rehberlik yönü güçlü , ekip çalışmasına uygun,iş disiplini olan, sınıf hakimiyeti yüksek, ..

İş TanımıYabancı Dil okulumuzda İngilizce aktivite dersleri (gramer, reading) telafi dersleri verecek, öğrenci işlerini takip edecek (devamsızlık başarı ) son sınıf ya da yeni mezun İngilizce öğretmen adayları işe alınacaktır.    ..

İstanbul Avrupa / Tümü CarrefourSA

İş Tanımıİstanbul Avrupa Yakasında (Zeytinburnu) kurulacak et entegre tesisimizde çalışacak, Karkas Et İşleme Konusunda Tecrübeli Kasap Ustaları aranmaktadır. Aranan NiteliklerAranan Nitelikler- Dinamik bir ortamda çalışacak,- Çağda..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür

İş Tanımıİş Açıklaması Amerikan Kültür İstanbul ZEYTİNBURNU  Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmeni alınacaktır.    Aranan Niteliklerİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar İngilizce Öğretmenliği/ İngi..

İş TanımıThe Dow Chemical Company is looking for Temporary Accountant (m/f) to be based in Turkey. As a member of the Controller’s Financial& Statutory Accounting organization, the individual performing this job is responsible for performing the role o..

İş TanımıDilko Koleji Temel Lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları alınacaktır. Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Lys 5 dil alanında uzman, pedagojik formasyona sahip..

İş TanımıHizmet verdiğimiz elektronik sektörünün köklü firması adına yönlendirilecekleri Zincir Marketlerde, firmanın telefon ve telefon aksesuarları ile ilgili olarak, Müşteriler ile birebir iletişim kurarak markanın ürünleri hakkında son kullanıcıya doğru bil..

İstanbul Avrupa / Tümü BONFİLET ET SAN.VE TİC.A.Ş.

İş Tanımı  Hadımköy'de faaliyet gösteren STEAKHOUSE da görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerKonusunda tecrübeli, Daha önce SteakHouse da görev yapmış, Askerlik hizmetini tamamlamış, Tercihen Beylikdüzü ve civa..