İstanbul Avrupa Eğitmen İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Avrupa / Başakşehir Bahçeşehir Eğitim

BAHÇEŞEHİR etüt merkezinde tüm branşlardan eğitmen alınacaktır part time veya freelans çalışılacaktır. Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji Tarih Coğrafya..

VERITAS Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Bünyesinde SAT - AP - IB ve ACT, Abiture dersleri verilmektedir. Bu derslerde bizimle çalışacak. Ingilizce bilgisi çok iyi düzeyde olan Matematik, Fizik , Kimya ve Biyoloji branslarında ögretmen alınacaktır. Yurt dışında universite eğ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Barça Fitness Club

En az lise mezunu Resepsiyon ve Santral'de en az bir yıl deneyimli insan ilişkileri başarılı Sözlü iletişim becerileri gelişmiş Güleryüzlü ve Prezantabl Vardiyalı çalışabilecek Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,özenli çalışabilen,pratik düşünebilen Tercihen..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Bağcılar Doğru Cevap Özel Eğitim Kursları

2016-2017 eğitim yılında faaliyete başlayacak Özel öğretim kurslarına Her Branştan Öğretmen alımı yapılacaktır. Gereken deneyim: Öğretmen: 2 YIL..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Americantime Dil Okulları Beşiktaş

Beşiktaş bölgesindeki ingilizce dil kursumuzda çalışacak, ingilizce öğretmenliği ve ingiliz dil ve edebiyatı mezunu formasyonu olan ingilizce öğretmenleri alınacaktır. güleryüzlü esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek begınner seviyesinden advance seviyesine kadar derse..

İşletme, İktisat alanlarından mezun Sosyal medya uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Olgu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

OLGU İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ Hizmetlerine bağlı OLGU İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ Başakşehir 'de görevlendirilmek üzere “MESUL MÜDÜR" aranmaktadır. Üniversitelerin sağlık bölümlerinden mezun (En az MYO), Bakanlıkça onaylı İlkyardım Eğitmeni sertifikasına sahip, Çalışma alanı ile ilgili..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Fetih Sürücü Kursu

İş Tanımı Fetih Sürücü Kursu adaylarını ve dışarıdan müracaat eden özel direksiyon eğitimi isteyen adayları yetiştirmek üzere usta öğretici. Aranan Nitelikler Direksiyon Usta Öğreticilik belgesi olan, Halkla ilişkileri iyi olan, Hızlı iletişim kurma..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Topkapı Koleji

Topkapı Okulları Kayaşehir şubemize özel okul ve dershane tecrübesi olan prezantabl, diksiyonu düzgün, İlköğretim Okulu için Matematik öğretmeni alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Mimar Sinan Eğitim Kurumları

Okulumuzda görevlendirilmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, gelişime açık, diksiyonu düzgün , Tenis Öğretmeni (Antrenörü) adayların başvurularını bekliyoruz...