İstanbul Avrupa Ekip Üyesi İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Avrupa / Başakşehir Edirne Kırkpınar Lokantaları

İşin Detayı; Kozyatağı Carrefour, Optimum ve 212 AVM'de yeni açılan restoranımızda görevlendirilmek üzere Maaş+Sgk+Yol+Yemek şartları ile çalışabilecek ‘’Ekip Üyesi’’ çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler; -Takım çalışmasına uyumlu, - Dinamik..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Erfa Tekstil

örme kumaş dış giyim ihracaatı yapan şirketimize üretim takip programı kullanmış planlamacı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt LCWAİKİKİ-TAHA GİYİM

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu veya lise mezunu Dikiş teknikleri, model, kumaş ve kalıp bilgisi olan, Inspection alanında 3-15 sene deneyimli, MS Office uygulamalarına hakim, Tercihen İngilizce bilen ve aktif olarak kullanabilen, Erkek adaylar için as..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Keleşoğlu Elektirik

Aydınlatma ve özel ampul sektöründe faaliyet gösteren firmamız için bayan çalışma arkadaşı aramaktayız İŞ TANIMI - Şirketimizin günlük ön muhasebe işlemlerini yapılması, - Fatura ve Tahsilat takibini yapmak, - Telefon, evrak, dosya, kargo ve yazışma trafiğini yönetme..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Ecc İletişim Ve Çağrı Hizmetleri

GAZİOSMANPAŞANIN EN BÜYÜK ÇAĞRI MERKEZİNE FARKLI PROJELERDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAY/BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR ARANAN NİTELİKLER: *ÇAĞRI MERKEZİ SEKTÖRÜNDE KARİYER YAPMAYI HEDEFLEYEN *DENEYİMLİ – DENEYİMSİZ *MOTİVASYONU YÜKSEK *İKNA KABİLİYETİ YÜKS..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tiger Call Center

Firmamiz saha satis departmaninda satis temsilcisine ihtiyac vardır.saha satis da aktif yer almak icin cv beklemekteyiz...

İstanbul Avrupa / Fatih Aktan Bilişim

12 Yıldır internet sektöründe satış yapmakta olan fırmamız için ; Gittigidiyor ve n11 sitelerine ürün girişi yapabilecek Hızlı düşünüp karar verebilen İkna kabiliyeti yüksek öğrenmeye açık Giriş seviyesinde photoshop kullanabilen Teknoloji ve telefon hakkında yet..

İstanbul Avrupa / Şişli A-Plus Araştırma

Çeşitli sektörler için yapılan gizli müşteri araştırmalarımızda görev almak üzere; 1) Erkek 2) 30-50 yaş arası 3) Araç kullanabilen,araçlara ilgisi olan, 4) Verilen senaryolara uygun davranabilecek Takım arkadaşları aranmaktadır. Gizli Müşter..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Tiger Call Center

Cagri merkezimizin satis departmaninda calisacak bay ve bayan arkadaslar ariyoruz... Haftalik odeme......

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..