İstanbul Avrupa Görevli İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Görevli
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hidroser Hidrolik-Pnömatik Ekipmanları

Hidroser Hidrolik-Pnömatik Ekipmanları firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Hidroser Hidrolik-Pnömatik Ekipmanları Depo Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Güngören Şam Grup

İhracat firmamızda çalışacak muhasebe sorumlusu aramaktayız -Muhasebe konusunda en az 2 sene deneyimli -Telefon trafiğini düzenleyebilecek -Ofis içi oluşacak yoğunluğu denetleyebilecek -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek -Tercihen Merter-Güngören-Bağcılar-Esenler ci..

İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Sarıyer ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Sarıyer ilanı için başvuru süresi..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Avmarketi.com

LOGO MUHASEBE PROGRAMI BİLEN Balıkçılık ve kamp malzemeleri üzerine E-ticaret yapan internet mağazamızda ön muhasebe tutacak fatura kesecek müşteri telefonlarına bakacak askerlik problemi olmayan B sınıfı ehliyeti olan eleman aranıyor. Görev tanımı - Ön muhasebe bilen en az birkaç..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

HARAMİDERE bölgesindeki AVM projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Erkek Adaylar İçin Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren..