İstanbul Avrupa Hizmetli İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: Hizmetli
İstanbul Avrupa / Bahçelievler NURBEY ÖZEL GÜVENLİK

İSTANBUL BAHÇELİEVLER PROF. DR. OSMAN ÖZTÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU ACİL BEKÇİ ARANMAKTADIR Yenibosna Merkez Mahallesi Ziya Taşkent Sokak No16 Yenibosna Bahçelievler / İstanbul..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Altıngece Pijamaları Tic. Ltd. Şti.

ZEYTİNBURNUNDAKİ 58.BULVARDAKİ FİRMAMIZA DENEYİMLİ MODELİST ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Yapıplast Pls. Klp. San. Tic. Ltd. Şti.

Firmamıza Sekreter / ön muhasebe elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sarıyer ISS HAŞERE KONTROL HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet vermek..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ecem Etiket

ETİKET FİRMAMIZA TECRÜBELİ ÇAY TEMİZLİK VE YAPABİLECEK BAYAN ELAMAN ALINACAKTIR...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Bos İnsan Kaynakları

BOSPHORUS OUTSOURCING SERVICES İnsan Kaynakları Danışmanlığı ,Fuar ve Catering hizmetleri ile, Türkiye’de güvenilir bir iş ortağı olduğunu sürekli geliştirdiği kurumsal yapısıyla göstermektedir. Kurumların personel seçimindeki hassasiyetinin bilincinde olan, BOSPHORUS OUTSOURCING SERVICES, hizmet ve..

İstanbul Avrupa / Tümü DENİZBANK

İş Tanımı Deniz’de engelli adaylarımızın engelsiz bir iş hayatına sahip olmalarına destek oluyoruz. Bu kapsamda İŞKUR ile birlikte 2014 yılından beri Türkiye’de bir ilk olan Engelsiz Bankacılık İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 6. sını düzenleyeceğimiz İşbaşı eğitim ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 29.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

LEVENT, ETİLER, BAHÇEKÖY, SARIYER Bölgelerinde bulunan OKUL projelerimizde görevlendirilmek üzere Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ * Askerlik Hizmetini Tamamlamış * 35 Yaşını Aşmamış * Vardiyalı çalışacak Bay Adaylar Aranm..