İstanbul Avrupa İç Mimar İş İlanları

Şehir: İstanbul Avrupa Pozisyon: İç Mimar
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Çiza Mobilya

mobilya satışında deneyimli,en az 5 yıl iş tecrübesi olan, 3d max ve autocad programlarına hakim, ingilizce bilen, prezentable, 4 yıllık iç mimarlık bölümünden mezun çalışma arkadaşları aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Anigre Dizayn

ANİGRA DİZAYN ; proje ve bünyesinde çalışmak üzere YENİ MEZUN iç mimar arıyoruz; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Çizim yapabilecek, Yeni mezun, Bayan Mimar alınacaktır. Başvuralırınız için firma telefonumuza ulaşabilir veya online sağlayabilir..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Ortaklar Dekorasyon

Ahşap İmalat Fabrikamıza Deneyimli İç Mimalar Aranıyor Aranılan Özellikler *İyi derece İngilizice *İyi derece proje çıkaran, *iyi derece proje çizen *İmalat kontrol *İmalat takip *Autocad kullanabilen * 3D max programları bilen *Şantiylerde ..

İstanbul Avrupa / Şişli Form Yapı Tasarım Ltd Şti

Mecidiyeköy de bulunan hazır mutfak showroomu için Autocad ve 3d max bilen insan ilişkilerinde başarılı takım arkadası aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Bm Yapi Dekor

mimarlık firmasında çalışılan 20 30 yas arası satış kapasitesi yüksek olan 3D max veya tree D max bilen bizimle çalışmak isteyen bayan Personel aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Evdema

Ev Dekorasyon malzemeleri satışında sektörün lideri Evdema Yapı’nın, Bünyesinde bulunan, İntema Mutfak, Bauformat Mutfak markalı ürünlerin satışı için, Müşterinin mağazaya gelişinden, satış sonuçlanıncaya kadar olan süreci takip edebilecek, Üniversitelerin İç Mimarlık bölümü..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Me Ba Mimarlık

MİMARLIK, MAĞAZA PROJE UYGULAMA HİZMETİ YAPAN VE AYRICA EBATLAMA 5 EKSEN CNC PVC HİZMETLERİ DE VEREN FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK İÇ MİMAR ARAMAKTAYIZ. ÇOK İYİ DÜZEYDE AUTOCAD, 3D MAX VE OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLEN , PRESENTABLE , AHŞAP VE METAL BİLGİSİNE SAHİP, ULAŞIM SIK..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Polo Mobilya

Mobilya sektöründe hizmet vermekte olan Masko'daki firmamıza görevlendirmek üzere; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen İstanbul/Avrupa Yakasında ikamet eden, Mobilya sektöründe tecrübeli, Mimari çizim programlarında tasarım ve çizim yapabilen, 3dmax, Au..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu M Öner Peyzaj İnş. Ltd. Şti.

Zeytinburnunda bulunan şantiyemizde görev alacak bina deneyimi olan İnşaat Mühendisi arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Erc Yapı A. Ş.

ARANAN NİTELİKLER: Bahçelievler'deki inşaat firmamızda çalışmak üzere, Üniversitelerin Mimarlık bölümünden mezun, Alanında 2 yıl deneyimli, Mimari çizim programlarını iyi derecede kullanabilen, Konsept, detay, daireiçi proje tasarımları (banyo,mutfak,salon),..